Pa66 30gf Pa6.6 Med glasfiber

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 30gf Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 30gf

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 30gf Beskrivelse

Fremstillings teknologi og anvendelse af 3 nanometer pa66 30gf vil blive udviklet hurtigt. Fordelen ved nano-nylon er, at dens termiske egenskaber, mekaniske egenskaber, flammehæmmende egenskaber og barriereegenskaber er højere end ren nylon, og fremstillingsomkostningerne er sammenlignelige med den almindelige pa66 30gf. Derfor er det meget konkurrencedygtig.

4 Flammehæmmende nylon til elektroniske, elektriske og elektriske apparater stiger dag for dag, og grøn flammehæmmende nylon modtager mere og mere opmærksomhed fra markedet.

5 antistatisk, ledende pa66 30gf og magnetisk nylon bliver det materiale, der vælges til elektronisk udstyr, minedrift, tekstilmaskiner.

6 Forskning og anvendelse af proceshjælpemidler vil fremme processen med funktionalisering og høj ydelse af modificeret nylon.

7 Anvendelsen af omfattende teknologi og forfining af produkter er drivkraften for udviklingen af sin industri.

For at forbedre pa66 30gf's konkurrenceevne med andre materialer (herunder engineering plast) udvides anvendelsesområdet, øger markedsandelen, forbedrer produktkvaliteten, som Du Pont, fra at forbedre produktets ydeevne, reducere omkostningerne og drage fordel af miljø. Harpiksproducenter som DSM, Rhodia og Toray har successivt introduceret hurtige prototypekvaliteter, forkorte støbecyklusen og reducere produktionsomkostningerne. Hærdningsmodifikationen under anvendelse af en metallocenpolyolefin, såsom en polyolefinelastomer (POE), er mere bekvem end modifikationen med en elastomer, og det justerbare område er større. Samtidig er antallet af producenter, der er i stand til at producere flammehæmmende (især halogenfri flammehæmmende) PA-kvaliteter steget, og antallet af tilgængelige produkter til brugere er også steget. Derudover er det værd at nævne, at PA · nanocomposite er den industrielle polymerbaserede nanokomposit med den største forproduktion, nanopartikler er fyldt, og densiteten af det modificerede produkt er næsten det samme som det basale krystallitniveau, og dens overlegenhed er indlysende.

Industrialister og konsulenter er generelt optimistiske over det fremtidige marked for pa66 30gf engineering plast. Nogle mener, at deres brug vil stige med en gennemsnitlig årlig sats på 7% fra 2000 til 2005. Der er også rapporter om, at verdens PA engineering plastmarkedet forventes fra 2001 til 2006. Den gennemsnitlige årlige vækstrate er 5% -6% l. Andelen af produktionskapaciteten i Asien vil stige.

pa66 30gf show

pa66 30gf.jpg

Virksomhedsoplysninger

pa66 30gf Factory show.jpg

Testudstyr

pa66 30gf Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 30gf Certificates

pakningstrøm

pa66 30gf Package process.jpg

Kunde show

pa66 30gf Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

pa66 30gf Personal services.jpg

Hot Tags: pa66 30gf pa6.6 med glasfiber, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like