Pa66 Forbindelser JULIER®

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66-forbindelser

Vi kan give gratis prøve af pa66 forbindelser plastmateriale price.png

pa66 forbindelser Beskrivelse


Fodermaterialekvaliteter formuleres individuelt for at opnå den optimale balance mellem det ønskede blandingsniveau og integration af tilsætningsstoffer til pa66-forbindelser, rygrad uden at ofre strømningsegenskaberne og de mekaniske egenskaber, der er nødvendige til den endelige anvendelse. Ascend Performance Materials er den største fuldt integrerede producent af nylon 66 pa66-forbindelserharpikser.

Virksomheden Epsan Plastic har introduceret nye hurtigcyklus, lav behandlingstemperatur polyamid 6 og polyamid 66 forbindelser. Glasfiberforstærkede kvaliteter "Eplamid 6 XC" og "Eplamid 66 XC" har meget god overfladekvalitet uden at gå på kompromis med mekaniske egenskaber. Begge materialer har op til 30% hurtigere cykeltider sammenlignet med standardglasfyldte forbindelser, ifølge virksomheden.

POLYAMIDE pa66-forbindelser har gode kemiske resistensegenskaber. Perfekt til sprøjtestøbning applikationer. Det er meget hårdt og har gode slagegenskaber, som kan øges selv ved lave temperaturer ved at tilføje slagstyrke modifikatorer. Kan fyldes med glasfiber for høj stivhed og stivhed.


pa66-forbindelser viser

.jpg

 

pa66-forbindelser egenskaber

30% glasfyldt nylon.png

 

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder viser

Personlige tjenester

 

Personlige tjenester


Velkommen til engros de højkvalitets pa66 forbindelser julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 forbindelser julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like