Pa66 GF13

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA

Prøve: 5 kg gratis Pa66 GF13

Fabriksforsyning

MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 gf13

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

pa66 gf13 Beskrivelse

Fælles træk ved JULIER® nylonharpiks PA66 GF13 omfatter mekaniske og fysiske egenskaber som høj mekanisk styrke, fremragende balance af stivhed og sejhed, god højtemperatur ydeevne, gode elektriske og brandbare egenskaber, god slidstyrke og kemisk resistens. Derudover er JULIER® nylonharpikser tilgængelige i forskellige modificerede og forstærkede kvaliteter til at skabe en bred vifte af produkter med skræddersyede egenskaber til specifikke processer og slutbrug. JULIER® nylonharpiks, herunder de fleste flammehæmmende kvaliteter, giver mulighed for at blive farvet.

Den gode smeltestabilitet i JULIER® nylonharpiksen muliggør normalt genbrug af korrekt håndteret produktionsaffald. Hvis genanvendelse ikke er mulig, anbefaler PA66 GF13, som den foretrukne løsning, forbrænding med energigenvinding (-31kJ / g af basispolymer) i passende installerede installationer. Til bortskaffelse skal lokale regler overholdes.

JULIER® nylon PA66 GF13 harpiks bruges typisk til krævende anvendelser inden for bilindustrien, møbler, husholdningsapparater, sportsartikler og byggebranchen.

pa66 gf13 show
1.jpg
pa66 gf13 egenskaber

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer
Certificates.png
emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show
Kunder show.png
Vores tjenester

Personlige services.jpg

+86 188 5057 5026     hetty (a) juliertech.com

Velkommen til engros den høje kvalitet Pa66 GF13 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Pa66 GF13, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like