Pa66 Gf25 Standard Polyamid JULIER®

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 gf25

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse

JULIER® JUA6052G er en 25% glasfiberforstærket, varmestabiliseret, hydrolyseresistent polyamid 66-harpiks til sprøjtestøbning.

Fra strømper til bildele til beskyttelse af følsomme elektroniske komponenter er det svært at forestille sig en verden uden nylon ... og de teknologier, den har aktiveret.

JULIER® nylon pa66 gf25 er den mest alsidige plastik - nem at behandle; let at ændre for at imødekomme specifikke behov, miljømæssigt ansvarlig i produktion og ved genbrug. Det er hårdt, let og overraskende elastisk i varme, kemisk aggressive og fugtige omgivelser.

I dag bruges JULIER® pa66 gf25 harpikser til at skabe pålidelige, højtydende og omkostningseffektive komponenter og systemer, der berører alles liv. I morgen, hvem ved det? Tal med os om at omforme fremtiden med JULIER® pa66 gf25.

I støbte dele giver materialet en fremragende balance mellem nem design og behandling med fremragende mekaniske egenskaber over et bredt temperaturområde og i forskellige forhold. I mellemtiden styrker styrken, robustheden og nem behandling af JULIER® markedsstandarderne.


pa66 gf25 show

1.jpg

pa66 gf25 egenskaber

pa 6.6 gf30.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg

+86 188 5057 5026     hetty@juliertech.com

Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 gf25 standard polyamid julier® lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 gf25 standard polyamid julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like