Pa66 Gf30 til switch

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa66 gf30 til switch
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa66 gf30 til switch

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 gf30 for switch Beskrivelse


Kontakt pa66 gf30 for at skifte frit ved:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa66 gf30 til switch kan også opretholde stærk styrke og stivhed ved højere temperaturer. PA66 er stadig hygroskopisk efter støbning, og dens grad afhænger hovedsageligt af materialets sammensætning, vægtykkelse og miljøforhold. I produktdesign skal vi overveje virkningen af ​​hygroskopicitet på geometrisk stabilitet. For at forbedre de mekaniske egenskaber ved PA66 tilføjes ofte forskellige modifikatorer. Glas er det mest almindelige tilsætningsstof, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagfastheden. PA66 har lav viskositet, så den har god fluiditet (men ikke så god som PA6). Denne egenskab kan bruges til at behandle meget tynde komponenter. Dets viskositet er meget følsom over for temperaturændringer. Krympningen af ​​PA66 er mellem 1% og 2%. Tilsætning af glasfiberadditiver kan reducere krympningen til 0,2% til 1%. Forskellen mellem krympningshastigheden i strømningsretningen og retningen vinkelret på strømningsretningen er større. PA66 er resistent over for mange opløsningsmidler, men den er mindre resistent over for syrer og andre chloreringsmidler.

Forskellen mellem krympningshastigheden i strømningsretningen og retningen vinkelret på strømningsretningen er større. PA66 er resistent over for mange opløsningsmidler, men den er mindre resistent over for syrer og andre chloreringsmidler. PA66 har god omfattende ydelse, dens trækstyrke, bøjningsstyrke, træthedsmodstand, slidstyrke og elektriske egenskaber er meget gode.

pa66 gf30 for switch Product Show

Nylon66 plastic raw material product show

Tilpasset farve

Nylon66 plastic raw material color

Virksomhedsoplysninger

Nylon66 plastic raw material Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa66 gf30 til switch

Nylon66 plastic raw material Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

Nylon66 plastic raw material Certificates JULIER

pakningsstrøm

Nylon66 plastic raw material Package process JULIER.jpg

Kundeshow

Nylon66 plastic raw material Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

Nylon66 plastic raw material Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 gf30 til switch lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 gf30 til switch, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like