Pa66 Gf30 Fr Material

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 gf30 fr Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 gf30 fr

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 gf30 fr Beskrivelse

Udseende af nylon er gennemsigtig eller uigennemsigtig mælkeagtig eller gullig granulat, og udseendet af keratin og hårde produkter er skinnende. Tætheden af nylon (krystallinsk fasedensitet, amorf densitet og tæthed af generelle formede genstande) er ikke den samme. Tætheden af nylon 6 og nylon 6fi er forholdsvis høj. Når indholdet af methylen i molekylet stiger og indholdet af amidbinding (-NHCO-1) falder, falder krystalliniteten af nylon og densiteten falder. Nylon er en type halvkrystallinsk engineering plast med krystallinske og amorfe regioner. Andelen af de krystallinske krystalregioner kaldes krystallinitet. Krystallinitet har stor indflydelse på nylonens termiske egenskaber.

Behandlingsbetingelserne har en vis indflydelse på krystalliseringen af nylon. Når formstemperaturen er høj under sprøjtestøbning, er smelteafkølingstiden længere, og produktets krystallinitet er højere og omvendt.

Nylon med en høj grad af krystallinitet har en stor trækstyrke, slagstyrke og varmeforvrængningstemperatur, men har en stor formkrympning og en lille forlængelse ved brud.

Nylonens vandabsorptionshastighed er forholdsvis stor, og forholdet mellem amidbinding er større, og vandabsorptionshastigheden er højere, især nylon 6> nylon 66> nylon 610> nylon 1010> nylon 11> nylon 12> nylon 1212.

Nylon er en selvslukkende plastik, som brænder med uld eller negle, når den brændes. Åndbarhed er et vigtigt træk ved nylon. Nylon har den laveste gennemtrængelighed for ilt og andre gasser, så det har fremragende barriereegenskaber og er et fremragende materiale til emballage til fødevarebevarelse. Nylonens barrieregenskab stiger med andelen af amid / methylengruppe, og barriereffekten af nylon 6 er den bedste. O2-permeabilitetskoefficienten for nylon 6 er 25 ~ 40rm3 · mm / (m2 · d · MPz). (2) De mekaniske egenskaber indeholder polære amidaminogrupper i den gentagende enhed af nylonmolekylære rygrad, som kan danne intermolekylære hydrogenbindinger har krystallinitet og store intermolekylære interaktionskræfter. Derfor har nylon høj mekanisk styrke og elastisk modul. Den mekaniske højstyrke og det elastiske modul reduceres med stigningen af methylengruppen i nylon hovedkæden, og slaggraden forbedres. Selvom trækstyrken og slagstyrken af nylon ved stuetemperatur er begge høje, er slagstyrken ikke så høj som PC: og POM. Når temperaturen og fugtigheden øges, falder trækstyrken kraftigt, mens slagstyrken stiger markant. Styrken af glasfiberforstærket nylon er mindre påvirket af temperatur og fugtighed.

Virksomhedsoplysninger

pa66 gf30 fr Factory show.jpg

Testudstyr

pa66 gf30 fr Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 gf30 fr Certificates

pakningstrøm

pa66 gf30 fr Package process.jpg

Kunde show

pa66 gf30 fr Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

pa66 gf30 fr Personal services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 gf30 fr materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 gf30 fr materiale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like