Pa66 Gf30 plastmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 gf30 plastmateriale Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 gf30 plastmateriale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 gf30 plastmateriale Beskrivelse

Virkningen af mekanisk genvinding ved trækstyrke af et sprøjtestøbt polyamid 6,6 forstærket med 35 vægt% glasfibre er blevet undersøgt eksperimentelt. Trækprøvninger er blevet udført på prøver fremstillet af jomfrustof og indeholdende forskellige procentdele af mekanisk genanvendt materiale. Mekanisk genvinding bestod af regrinding af prøver og yderligere sprøjtestøbning af granulerne til prøver af samme type. Hovedvirkningen af denne type genanvendelse er fiberbrud med deraf følgende reduktion af fibrebidrag til kompositstyrke. Resultaterne fra forsøgsforsøgene er blevet sammenlignet med forudsigelser opnået ved anvendelse af en mikromekanisk model, hvilket tillod at tage hensyn til fiberlængdefordelingen og egenskaberne af faser af kompositmaterialet. Modellen syntes at være et nyttigt redskab i miljødesignmetoden, hvor kendskabet til ejendomsændring af genbrugsmateriale mod de jomfruelige er nødvendigt i vurderingen af miljøpåvirkningerne af forskellige genoprettelsesmuligheder.

pa66 gf30 plastmateriale show

66.jpg

I nærværende papir undersøges indflydelsen af de vigtigste skæreparametre på procesydelsen under langsgående drejning af PA66 GF30 plastmateriale. De valgte skæreparametre er skærehastighed og foderhastighed, mens skæregraden holdes konstant. Som udgange (svar) blev skærekomponenterne F t , F V og F r valgt. Testprøver i form af rundstænger og hårdmetalskæringsværktøj blev anvendt under forsøgsprocessen. Femten eksperimenter blev udført med alle forskellige kombinationer af skæreparameterværdier.

pa66 gf30 plastmateriale egenskaber

pa66 gf35.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 gf30 plastmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 gf30 plastmateriale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like