Pa66 Gf33 Plastmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 gf33 plastmateriale Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 gf33 plastmateriale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 gf33 plastmateriale Beskrivelse

pa66 gf33 plastmateriale Anvendelse

Foldende medicinsk udstyr

Til medicinske blodkar, blodindsamlingsanordninger, infusionssæt mv. PA monofilament kan anvendes til kirurgiske suturer, parykker mv .; Derudover er digitale drejeskiver, bindestænger, transmissionsgear og bæltefiltre til trykpresser af elektroniske skrivemaskiner.

Fold andre aspekter

Brugt til fremstilling af engangstænderkrop, alkalisk tørbatteri, motorcykeldriverens hjelm, kontor møbelforhøjning, kontorstolens vinkelhjul, sæde og ryglæn, skøjter, fiskelinje mv. Pa66 gf33 plastmateriale gas gasbarriere ydeevne er fremragende, og det har god olie modstand, lav temperatur slagfasthed og penetrationsmodstand, og kan bruges til emballering af frosne fødevarer såsom kød og skinke. Polyamider kan også bruges som stænger og plader samt gear eller andre transmissioner.

pa66 gf33 plastmateriale Plastics var den første harpiks, der blev udviklet af et amerikansk selskab for fiber og industrialiseret i 1939. I 1950'erne begyndte udviklingen og produktionen af sprøjtestøbte produkter at erstatte metaller for at imødekomme kravene til lettere vægt og lavere omkostninger ved nedstrøms industrielle Produkter. pa66 gf33 plastmateriale har gode omfattende egenskaber, herunder mekaniske egenskaber, varmebestandighed, slidstyrke, kemisk modstand og selvsmørende egenskaber, lav friktionskoefficient, visse flammehæmmende egenskaber, nem behandling, egnet til glasfiber og andre fyldstoffer er fyldt med forbedret modifikation til forbedre ydeevnen og udvide anvendelsesområdet.

Viskositeten varierer betydeligt med temperaturen, men varierer sædvanligvis mindre med tryk. Viskositeten af væsken falder med stigende temperatur og viskositeten af gassen stiger med stigende temperatur. Til opløsningen repræsenterer den sædvanlige relative viskositet μr forholdet mellem opløsningsviskositeten μ og opløsningsmiddelviskositeten μs.


pa66 gf33 plastmateriale show

pa66 gf33 plastic material.jpg

pa66 gf33 plastmateriale egenskaber

pa66 gf33 plastic material.png

Virksomhedsoplysninger

pa66 gf33 plastic material Factory show

Testudstyr

pa66 gf33 plastic material Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 gf33 plastic material Certificates

pakningstrøm

pa66 gf33 plastic material Package process.jpg

Kunde show

pa66 gf33 plastic material Service.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 gf33 plastmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 gf33 plastmateriale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like