Pa66 Gf35 plastmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 gf35 plastmateriale Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 gf35 plastmateriale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 gf35 plastmateriale Beskrivelse

De vigtigste sorter er ny 6, pa66 gf35 plastmateriale, ny-lon 11, ny-lon 12, ny-lon 610, ny-lon 612, ny-lon 46, ny-lon 1010 og lignende. Blandt m, nyon 6 og nyon 66 har størst produktion, der tegner sig for mere end 90% af nyproduktionen. Nyon 11 og Nyon 12 har enestående lavtemperatur sejhed; nyon 46 har hurtig udvikling med fremragende varmebestandighed, og nyon 1010 er et unikt produkt fremstillet i Kina fra ricinusolie.

På grund af forskellige kemiske strukturer i forskellige pa66 gf35 plastmaterialer er ir egenskaber også forskellige, men y har fælles egenskaber: hydrogenbindinger kan dannes mellem nylonmolekyler, gør strukturen let, krystallisering finder sted, og interaktionen mellem molekyler er stor, at give nylon har et højt smeltepunkt og mekaniske egenskaber; da amidgruppe er en hydrofil gruppe, er vand pa66 gf35 plastmaterialerorption stort. Methylen- og arylgrupper er også til stede i kemiske strukturer af nyon for at give nylon en vis grad af fleksibilitet eller stivhed. større andel methylensyraminaminogruppe i nyon, mindre antal hydrogenbindinger i molekyle, mindre intermolekylær kraft, større fleksibilitet og mindre vand pa66 gf35 plastmaterialerforbrug. Derfor har nykonstruktionsteknik generelt gode mekaniske egenskaber, elektriske egenskaber, varmebestandighed og sejhed og har også fremragende oliemodstand, slidstyrke, selvsmørende, kemisk resistens og støbeproces.

Folded ny-lon modifikation

På grund af stærk polaritet af pa66 gf35 plastmateriale har den stærk hygroskopicitet og dårlig dimensionsstabilitet, men den kan forbedres ved modifikation.

1) Glasfiberforstærket -PA

Når 30% glasfiber tilsættes til -PA, mekaniske egenskaber, dimensionel stabilitet, varmebestandighed og aldringsbestandighed af -PA, er tydeligvis forbedret, og træthedsstyrken er 2,5 gange før før stigning. støbeproces af glasfiberforstærket -PA er næsten den samme som for uomsvinget, men indsprøjtningstryk og injektionshastighed bør øges på passende vis på grund af øget strømning, og cylindertemperaturen øges med 10-40 ° C. Da glasfiber er orienteret i strømningsretningen under sprøjtestøbningsprocessen, forbedres mekaniske egenskaber og krympehastighed i orienteringsretning, hvilket resulterer i deformation og warpage af produkt. Når form er udformet, skal portens position og form være rimelig, og processen kan forbedres. Temperaturen på støbeformen, produktet tages ud og anbringes i varmt vand for at lade det afkøle langsomt. Derudover tilsættes større andel glasfiber, større slid på plastiserende komponenter i sprøjtestøbemaskinen, fortrinsvis ved anvendelse af en bimetallisk skrue og tønde.

pa66 gf35 plastmateriale show

pa66 gf35 plastic material.jpg

pa66 gf35 plastmateriale egenskaber

pa66 gf35 plastic material.png

Virksomhedsoplysninger

pa66 gf35 plastic material Factory show

Testudstyr

pa66 gf35 plastic material Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 gf35 plastic material Certificates

pakningstrøm

pa66 gf35 plastic material Package process.jpg

Kunde show

pa66 gf35 plastic material Exhibition show.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 gf35 plastmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 gf35 plastmateriale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like