Pa66 Pa6 Nylon Raw Material Compounding

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa66 pa6
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa66 pa6

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 pa6 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa66 pa6 Meget brugt i maskiner, instrumentering, bildele, pa66 pa6 elektrisk og elektronisk, jernbane, husholdningsapparater, kommunikation, tekstilmaskiner, sports- og fritidsprodukter, olierør, brændstoftanke og nogle præcisionstekniske produkter.

De vigtigste sorter af polyamidfiber (alifatisk) er pa66 pa6, sidstnævnte også kendt som nylon. De har høj styrke, god modstandsdygtighed, høj slidstyrke i tekstilfibre, modstand mod multiple deformation og træthedsmodstand tæt på polyester, højere end andre fibre. De har gode varmeabsorberende egenskaber, men er dårlige i lys- og varmemodstand. Polyamidfibertråd kan fremstilles i sokker, undertøj, skjorter, sweatshirts, ski-jakker, regnfrakker osv .; korte fibre kan blandes med bomuld, uld og viskose for at give stoffet god slidstyrke og styrke. Det kan også bruges som velcro, tæppe, dekorativ klud og lignende. Industrien bruges hovedsageligt til fremstilling af ledningsstoffer, transportbånd, fiskenet, kabler og lignende.


pa66 pa6 har et højere smeltepunkt i polyamidmaterialer. Det er et semikrystallinsk krystallinsk materiale. PA66 opretholder også høj styrke og stivhed ved højere temperaturer. PA66 er stadig hygroskopisk efter støbning, hvis omfang primært afhænger af materialets sammensætning, vægtykkelse og miljøforhold. Når du designer et produkt, er det vigtigt at overveje effekten af hygroskopicitet på den geometriske stabilitet.

pa66 pa6 Produktvisning

pa66 pa6 product show

Tilpasset farve

pa66 pa6 color

Virksomhedsoplysninger

pa66 pa6 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa66 pa6

pa66 pa6 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa66 pa6 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa66 pa6 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa66 pa6 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa66 pa6 Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 pa6 nylon råmateriale sammensætning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 pa6 nylon råmaterialer, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like