Pa66 Pa612 Gf30 nylonmateriale

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Eksempel: 5kg gratis pa66 pa612 gf30 Fabrikken supply MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 pa612 gf30

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

pa66 pa612 gf30 beskrivelse

Opfindelsen af polyamid pa66 pa612 gf30 begyndte med grundlæggende forskning uden en klar anvendelse formål, som til sidst førte til fremstilling af nylon produkter, der har ændret folks liv, og blev en meget vellykket eksempel på videnskabelig grundforskning. Det gør folk indser, at videnskab er foran teknologi, og teknologien er forud for produktionen; uden videnskabelig forskning, uden teknologiske landvindinger, er udviklingen af nye produkter umuligt. Siden da har den grundforskning, som virksomheder har gennemført eller finansieret dukket op rundt om i verden, aktivering af grundlæggende videnskabelige forskningsresultater skal omdannes hurtigt til produktivitet.

Syntesen af polyamider er en vigtig milepæl i udviklingen af polymer kemi pa66 pa612 gf30. Før DuPont udført denne forskning, var den internationale debat om teorien om polymer kæde struktur primært på grund af manglen på klare og ubestridte eksperimentelle fakta. På tidspunktet, polykondensation reaktion var sjældent undersøgt, og den opnåede polycondensate var ikke perfekt. Carothers vedtager en metode, der langt overstiger den generelle fremgangsmåde for organisk syntese. Når polymer polykondensation reaktionen udføres, forholdet mellem reaktanter er meget strenge, og forskellen er ikke mere end 1%. Graden af polykondensation reaktion er meget grundig og overstiger 99,5%, hvorved syntetisere en polymer pa66 pa612 gf30 at have en molekylevægt på op til omkring 20.000. Undersøgelse af Carothers viser at polymeren er et sandt makromolekyle, der kan opnås ved en kendt organiske reaktion, og hvert molekyle polykondensation reaktion indeholder to eller flere reaktive grupper, og disse sammenhængende obligationerne er indbyrdes forbundne, snarere end at lægge på en ubestemt kraft at blot klynge sammen små molekyler, afslørende polykondensation lov. Ved at studere polymerisation reaktion, Carothers groft opdeler polymer forbindelser i to typer: en er en kondensation polymer fremstillet ved polykondensation reaktion; den anden er en tilføjelse polymer fremstillet ved tilsætning polymerisering. Caroluss assistent, Paul J. Flory (1910 ~ 1986), sammenfattes en række polykondensation reaktioner såsom polyamid. I 1939 foreslog det grundlæggende princip, at alle funktionelle grupper i polykondensation reaktion har den samme aktivitet. Det kvantitative forhold mellem kinetik af polykondensation reaktion og molekylvægt og graden af polykondensation reaktion. Senere, blev de statistiske mekanik af polymer løsninger og statistisk mekanik polymer pa66 pa612 gf30 modeller og konformationer undersøgt. I 1974 vandt Nobelprisen i kemi. Syntesen af polyamid beviser kraftigt eksistensen af polymerer, som gør folk til at tro på teorien om Staudinger. Fra da af er polymerkemi virkelig etablerede pa66 pa612 gf30.

pa66 pa612 gf30 Vis

 pa 6 gf 30.jpg

Firmaoplysninger

pa66 pa612 gf30 Factory show.jpg

Test udstyr

pa66 pa612 gf30 Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 pa612 gf30 Certificates

pakning flow

 pa66 pa612 gf30 Package process.jpg

Kunden Vis

 pa66 pa612 gf30 Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

 Personal services.jpg

Velkommen til engros i høj kvalitet pa66 pa612 gf30 nylonmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 pa612 gf30 nylonmateriale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like