Pa66 plastmateriale termisk ledende

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 plastmateriale Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 plastmateriale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 plastmateriale Beskrivelse

Det termisk ledende polyamid-6 / grafen-komposit (PG) syntetiseres ved in situ ringåbningspolymeriseringsreaktion under anvendelse af e-caprolactam som monomer, 6-aminocapronsyre som initiator og reduceret grafenoxid (RGO) som det termisk ledende fyldstof. De dannede polyamid-66 (PA66) kæder er kovalent podet på grafenoxid (GO) ark gennem "grafting to" -strategien med den samtidige termiske reduktionsreaktion fra GO til RGO. Den homogene dispersion af RGO-ark i PG-komposit favoriserer dannelsen af de sammenhængende termisk ledende baner eller netværk ved en relativt lav GO-arkbelastning, hvilket forbedrer varmeledningsevnen (A) fra 0,196 W m-1 K-1 i pæn PA66 til 0,416 W m-1 K-1 af PG-komposit med kun 10 vægt% GO ark loading.

pa66 plastmateriale show

66.jpg

pa66 plastmateriale egenskaber

pa66 gf35.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 plastmateriale termisk ledende lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 plastmateriale termisk ledende, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina,
Undersøgelse

You Might Also Like