Pa66 plastmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit pa66-plastmateriale
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa66 plastmateriale

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 plastmateriale Beskrivelse


Kontakt pa66 plastmateriale frit ved:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa66-plastmateriale kan også opretholde stærk styrke og stivhed ved højere temperaturer. PA66 er stadig hygroskopisk efter støbning, og dens grad afhænger hovedsageligt af materialets sammensætning, vægtykkelse og miljøforhold. Forskellen mellem krympningshastigheden i strømningsretningen og retningen vinkelret på strømningsretningen er større. pa66-plastmateriale er resistent over for mange opløsningsmidler, men det er mindre modstandsdygtigt over for syrer og andre kloreringsmidler.

Forskellen mellem krympningshastigheden i strømningsretningen og retningen vinkelret på strømningsretningen er større. pa66-plastmateriale er resistent over for mange opløsningsmidler, men det er mindre modstandsdygtigt over for syrer og andre kloreringsmidler. PA66 har god omfattende ydeevne, pa66-plastmaterialets trækstyrke, bøjningsstyrke, træthedsmodstand, slidstyrke og elektriske egenskaber er meget gode.

Varighed garanti

1. Rimelige organisatoriske foranstaltninger: ① samlet styring af planlægning af projektledelsesafdelingen. Implement Gennemfør rettidigt indgang, afsendelse og styring af materialer, maskiner og arbejdskraft. Lav processer og forbered dig på arbejdsfladen på forhånd.

2. Implementering af fremdriftsstyring: ① Planlæg en ugentlig plan, udsted kvoter for hold og enkeltpersoner, og udfyld projektindikatorer, og afklar ansvar. ② Hver dag foretager teamet selvinspektion af fremskridt og kvalitet og foreslår specifikke foranstaltninger for at afslutte planen. Der afholdes et koordinationsmøde hver uge for at koordinere processen og byggeriets fremskridt og løbende løse de faktorer, der forsinker byggeperioden.

pa66 plastmateriale Produktvisning

pa66 plastic material

Tilpasset farve

pa66 plastic material color

Virksomhedsoplysninger

pa66 plastic material Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa66-plastmateriale

pa66 plastic material Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa66 plastic material Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa66 plastic material Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa66 plastic material Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa66 plastic material Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engros det høje kvalitet pa66 plastmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 plastmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like