Pa66 råmateriale polyamid 66

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 råmateriale Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 råmateriale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 råmateriale Beskrivelse

Pa66 råmateriale syntetiseres ved polykondensation af hexamethylendiamin og adipinsyre. Ækvivalente mængder hexamethylendiamin og adipinsyre kombineres med vand i en reaktor. Dette krystalliseres til fremstilling af nylonsalt, en ammonium / carboxylatblanding. Nylonsaltet går ind i en reaktionsbeholder, hvor polymeriseringsprocessen finder sted enten i partier eller kontinuerligt.

Fjernelse af vand drev reaktionen mod polymerisering gennem dannelsen af amidbindinger fra syre- og aminfunktionerne. Således dannes smeltet nylon 66. Det kan enten ekstruderes og granuleres på dette tidspunkt eller direkte spindes i fibre ved ekstrudering gennem en spindel (en lille metalplade med fine huller) og afkøling for at danne filamenter.

I 2011 var verdensproduktionen 2 millioner tons. På det tidspunkt brugte fibre mere end halvdelen af produktions- og ingeniørharpikser resten. Den bruges ikke i film på grund af manglende evne til at blive orienteret. Fibermarkederne repræsenterede 55% af 2010-efterspørgslen med ingeniørtermoplastiske materialer som resten. [2]

Pa66 råmateriale anvendes ofte, når der kræves høj mekanisk styrke, stivhed, god stabilitet under varme og / eller kemisk modstand. [3] Den bruges i fibre til tekstiler og tæpper og støbte dele. Til tekstiler sælges fibre under forskellige mærker, for eksempel Nilit-mærker eller Cordura-mærket til bagage, men det bruges også i airbags, tøj og til tæppefibre under Ultron-mærket. Nylon 66 gør det godt at lave 3D-strukturelle objekter, hovedsagelig ved sprøjtestøbning. Den har bred anvendelse i auto applikationer; Disse omfatter under emhætten dele som radiator ende tanke, rocker covers, luftindtag manifolds og olie pander, [4] samt talrige andre strukturelle dele som hængsler, [5] og kuglelejer bur. Andre anvendelser omfatter elektroisolerende elementer, rør, profiler, forskellige maskindele, lynlister, transportbånd, slanger, polymerrammer og det ydre lag af turnouttæpper. Nylon 66 er også et populært guitarmøtemateriale.

Polyamider pa66 råmateriale har erstattet mange metalliske materialer på grund af fremragende egenskaber. Glasfibrene tilsættes til ureviderede polyamider for at forbedre både mekaniske og termiske egenskaber. Selvom polyamiderne produceres som næsten netformer, skal bearbejdning udføres for at opfylde de dimensionelle krav og monteringsbehov. Mikroturningen er en konventionel materialefjernelsesproces, som er blevet miniaturiseret. Denne undersøgelse forsøger at evaluere mikromachinabiliteten af forstærket polyamid med 30% glasfiber (PA66 GF30) drejning ved anvendelse af et polykrystallinsk diamant (PCD) værktøj. Forsøgene blev planlagt som pr. Fuldt factorial design af eksperimenter (FFD). Effekterne af skærehastighed og foderhastighed på skærekraft, overfladens ruhed, specifik skærekraft og kraft blev undersøgt ved at udvikle andenordens matematiske modeller ved hjælp af responsoverflademetode (RSM). Den parametriske analyse afslører, at skærekraft, overfladens ruhed og strømforøgelse øges med tilspændingshastigheden, mens den specifikke skærekraft falder med stigning i tilførselshastigheden.

pa66 råmateriale show

pa66 raw material.jpg

pa66 råmateriale egenskaber

pa66 raw material.png

Virksomhedsoplysninger

pa66 raw material testing.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 raw material Certificates

pakningstrøm

pa66 raw material Package process.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg


Hot Tags: pa66 råmateriale polyamid 66, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like