Pa66 Resin Priser Forskellige typer

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 harpikspriser Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 harpiks priser

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 harpikspriser Beskrivelse

2) Flammehæmmende pa66 harpikspriser

På grund af tilsætningen af flammehæmmende i PA er de fleste flammehæmmere let nedbrydes ved høje temperaturer, der frigiver sure stoffer og ætsende for metaller. Derfor skal blødgørende komponenter (skruer, limhoveder, forklæder, lim) skiver, flanger osv. Være hårdt forkromede. Når det gælder proces, bør man prøve at kontrollere temperaturen på tønderen ikke være for høj, og injektionshastigheden bør ikke være for hurtig for at undgå misfarvning og mekaniske egenskaber nedbrydning forårsaget af nedbrydning af gummitemperaturen.

3) Gennemsigtig pa66 harpiks priser

Har god trækstyrke, slagstyrke, stivhed, slidstyrke, kemisk modstand, overfladehårdhed og andre egenskaber, høj lysgennemtrængelighed, ligner optisk glas, behandlingstemperaturen er 300 - 315 ° C, når støbning forarbejdning behøver Strenge styring af tønde temperatur, for høj smelte temperatur vil forårsage misfarvning af produktet på grund af nedbrydning, for lav temperatur vil påvirke gennemsigtigheden af produktet på grund af dårlig plastisering. Forme temperaturen skal være så lav som muligt, og den høje form temperatur vil reducere gennemsigtigheden af produktet på grund af krystallisation.

4) Vejrbestandige pa66 resin priser

Ultraviolette pa66-harpikspredannelsesmidler, såsom carbon black, tilsættes til PA, hvilket i høj grad forbedrer den selvsmørende egenskab af pa66-harpikspriserne og slid på metallet og påvirker blødning og sliddele under støbeprocessen. Derfor er det nødvendigt at bruge en kombination af en skrue, en tønde, et gummihoved, et forklæde og en gummipakning med høj fodringsevne og høj slidstyrke.


pa66 harpiks priser viser

pa66 resin prices.jpg

pa66 harpiks priser egenskaber

pa66 resin prices.png

Virksomhedsoplysninger

pa66 resin prices Factory show

Testudstyr

pa66 resin prices Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 resin prices Certificates

pakningstrøm

pa66 resin prices Package process.jpg

Kunde show

pa66 resin prices Exhibition show.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 harpiks priser forskellige slags lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 harpiks priser forskellige slags, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like