PA66 Virgin 100% Nylon Til Bearing Gears

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis nylon pa66 jomfru Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 jomfru

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 jomfru Beskrivelse

Polyamid pa66 jomfruprodukter er vældige i hverdagen, men få mennesker kender sin historie. Polyamide Pa66 Virgin er en syntetisk fiber, der er udviklet først i verden.

Carothers blev født den 27. april 1896 i Burlington, Lova, USA. Han begyndte sin uddannelse på Des Moines Public School og graduerede fra North Middle School i 1914. Carothers far lærte på Des Moines Business School og senere fungerede som vicegeneraldirektør for skolen. Påvirkede hans far, Carothers kom ind på college for at studere regnskab, da han var 18 år gammel. Han er ikke interesseret i denne store, men han kan lide naturvidenskab som kemi. Derfor overførte han til et mindre kollegium et år senere. Kemi. Bachelor of Science i 1920. I 1921 opnåede han en mastergrad fra University of Illinois og senere undervist ved universitetet i Kota i syd, undervisning analytisk kemi og fysisk kemi. I 1923 vendte han tilbage til University of Illinois for at forfølge en Ph.D. i organisk kemi. Under vejledning af instruktøren Roger Adams (1889-1971) blev papiret om den katalytiske hydrogenering af platin sort afsluttet, hvilket afslørede hans talenter og straks blev i skole efter at have modtaget sin Ph.D. I 1926 lærte han organisk kemi på Harvard University. Fordi Carothers er indadvendt, mener han, at videnskabelig forskning mere kan udøve sin egen intelligens, så han blev ansat til DuPont i 1928.

Da Carothers kom til DuPont, var det en voldsom debat om polymer pa66 jomfru teorien foreslået af tysk organisk kemiker Hermann Staudinger (1881 ~ 1965). Carothers roste og støttede Staudinger synspunkt er bestemt af eksperimenter for at bekræfte rigtigheden af denne teori, så han udforsker polymeren som den vigtigste forskningsretning af Institut for Organisk Kemi. I starten valgte Carothers reaktionen af dioler med dicarboxylsyrer og ønskede at forstå forholdet mellem strukturen af organiske molekyler og deres egenskaber gennem denne velkendte reaktion.

pa66 jomfru show

pa66 virgin

pa66 jomfru egenskaber

pa66 virgin增韧耐寒

Virksomhedsoplysninger

pa66 virgin Factory show

Testudstyr

pa66 virgin Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 virgin Certificates

pakningstrøm

pa66 virgin Package process.jpg

Kunde show

pa66 virgin Exhibition show.jpg

Velkommen til engros den højkvalitets pa66 virgin 100% nylon til lejegear fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 jomfru 100% nylon til lagergear, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like