PA66

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Eksempel: 5kg gratis PA66 Fabrikken supply MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PA 66

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

PA 66 beskrivelse

Funktionen sejhed af 30 wt % glasfiber forstærket PA6 farvet med forskellige masterbatches indeholdende kønrøg (CB) var karakteriseret af de instrumenterede Slagproeve med Charpy. To forskellige CB typer med forskellige partikel diametre samt som to forskellige polymerer, PE og PA6, blev brugt til at forberede de farvede polymer.

Selvklæbende limning er kendt for at være særligt velegnet til hærdende kompositter med kontinuerlig fiber forstærkning, som det ikke afbryde fibrene på grund af borede huller. Hyppigt anvendte two‐part klæbemidler kræver ofte længe hærdning gange for den kemiske reaktion. På Institute af Polymer teknologi (LKT), blev en vibration‐assisted hotmelt bonding teknik (vibration sammenføjning) udviklet, som tilbyder kort cyklus gange og repræsenterer en ændring af hotmelt limning, ved hjælp af maskinen teknologi fra vibrationer svejsning. Det er egnet til at deltage i termoplast med hærdende materialer eller hærdeplast benytter en termoplast mellemlægget, ved at udnytte kort cyklus tid og gode lap shear styrke, i forhold til limning med reaktiv klæbemidler.

PA 66 show

 PA66.jpg


Firmaoplysninger

Factory show.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

 Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

 Personal services.jpg

Velkommen til engros-kvalitets pa66 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like