Pa66 gf15 Polyamidpriser på nylon pr. Kg

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA

Prøve: 5 kg gratis

Fabriksforsyning

MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

Pa66 gf15 Polyamidpriser på nylon pr. Kg


Pa66gf15 - PA66 har fordelene ved høj mekanisk styrke, stivhed, forbedrede stærke omfattende fordele, men har også indlysende mangler: stærk vandabsorption, dimensionsstabilitet og dårlige elektriske egenskaber, varme og lav temperatur sejhed, modstand Brandbarhed generelt. På nuværende tidspunkt har forskningen om modifikation af nylon 66 tiltrukket mange eksperters og forskeres opmærksomhed. Forskningen om den kemiske modifikation og fysiske modifikation af nylon 66 er blevet udviklet hurtigt. Der er hovedsagelig metoder som graft-copolymerisering, blanding, påfyldning og styrkelse. Anvendelsen af Pa66gf15 til multifunktionel retning.


Pa66gf15 har et højere smeltepunkt i polyamidmaterialer. Det er et halvkrystallinsk materiale. PA66 opretholder også stærk styrke og stivhed ved højere temperaturer. Pa66gf15 er stadig hygroskopisk efter formning, hvis omfang hovedsageligt afhænger af materialets sammensætning, vægtykkelsen og miljøforholdene. I produktdesign skal vi overveje hygroskopiciteten på den geometriske stabilitet. For at forbedre de mekaniske egenskaber, tilføjer ofte en række modifikatorer. Glas er et almindeligt additiv og sommetider tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. Pa66gf15 er lav viskositet, så fluiditeten er god, men ikke så god som PA6. Denne egenskab kan bruges til at behandle meget tynde komponenter. Dens viskositet er følsom for temperaturændringer. Krympen er mellem 1% og 2%. Tilsætningen af glasfiberadditiver kan reducere krympningen til 0,2% ~ 1%. Krympning i strømningsretningen og strømningsretningen for den vertikale forskel er større.


Produktudstilling

Pa66gf15 picture.jpg

Pa66gf15 egenskaber

Pa66gf15 properties.png


Virksomhedsoplysninger

pa66gf15 produktions flow.png


Certificeringer

Certificeringer af pa66gf15.png


emballage flow

pa66gf15 Package process.jpg


Kunde show

pa66gf15 kunder og after sales service.pngpa66gf15 main market.pngVi kan levere gratis prøve af nylon 66 pellets.png


Velkommen til engros den høj kvalitet Pa66 gf15 Polyamid Priserne på Nylon Per Kg fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Pa66 gf15 Polyamid Priserne på Nylon pr. Kg, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like