Polyamid 66 Pa66 30 Gf til trykbeholder

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri polyamid 66
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

polyamid 66

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polyamid 66 Beskrivelse

Polyamid 66 produktydelse:

Smeltepunkt: 250-270 ° C Nedbrydningstemperatur:> 350 ° C Flammepunkt:> 400 ° C Selvantændelsestemperatur:> 450 ° C Fysisk tilstand: Fast partikel lugt: Ikke giftig: Ingen genanvendelse: Slutbehandling: Jord ( uskadeligt industriaffald) Slukningsmidler: Forskellige slukningsmidler (vand, skum, pulver, CO2, sand) kan anvendes. Transport: Ikke-farligt gods, der gælder for forskellige transportmidler. EF-standarder: Ikke-farligt gods

De kemiske og fysiske egenskaber af PA6 svarer til dem af polyamid 66, men det har et lavt smeltepunkt og et bredt proces temperaturområde. Det har bedre påvirkning og opløselighed modstand end polyamid 66, men det er også mere hygroskopisk. Fordi mange af kvalitetskendetegnene ved plastikdele er påvirket af hygroskopicitet, bør dette tages i betragtning ved design af produkter ved hjælp af PA6. For at forbedre de mekaniske egenskaber af PA6 tilsættes ofte mange modifikatorer. Glas er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. For produkter uden tilsætningsstoffer krymper PA6 mellem 1% og 1,5%. Tilsætningen af et glasfiberadditiv reducerer krympningen til 0,3% (men lidt højere i retningen vinkelret på strømmen). Krympningen af den støbte samling påvirkes hovedsageligt af materialets krystallinitet og hygroskopicitet.

polyamid 66 har et højere smeltepunkt i polyamidmaterialer. Det er et halvkrystallinsk krystallinsk materiale. polyamid 66 opretholder høj styrke og stivhed ved højere temperaturer. PA66 er stadig hygroskopisk efter støbning, hvis omfang afhænger primært af materialets sammensætning, vægtykkelsen og miljøforholdene. Ved design af et produkt er det vigtigt at overveje effekten af hygroskopicitet på geometrisk stabilitet.

For at forbedre polyamid 66's mekaniske egenskaber tilsættes ofte mange modifikatorer. Glas er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden.

polyamid 66-show

polyamid 66.jpg

polyamid 66 egenskaber

polyamid 66.png

Virksomhedsoplysninger

polyamid 66 Factory show.jpg

Testudstyr

polyamid 66 Testing equitments.jpg

Certificeringer

polyamid 66 Certificates

pakningstrøm

polyamid 66 Package process.jpg

Kunde show

polyamid 66 Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

polyamid 66 Personal services.jpg

Velkommen til engros den højkvalitets polyamid 66 pa66 30 gf til trykvask fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyamid 66 pa66 30 gf til trykvandsanlæg, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like