Polyamid 6 Gf 40 Glasfyldt materiale


● Polyamid med høj likviditet 6 har høj ydelse og lavere omkostninger. Dette skyldes, at sprøjtestøbningstiden kan reduceres med ca. 20% ved lave behandlingstemperaturer. Samtidig er den ekstra fordel, at husholdningsprodukter lettere kan farves under sprøjtestøbning. Bedre fluiditet betyder simpel påfyldning af komplekse dele og reducerer også produktdeformation. Selv produkter, der indeholder 50-60% glasfiber, har stadig et godt overfladeareal. Sammenlignet med aluminium, der er let at oxidere i udseende, har materialet stærk korrosionsbestandighed, og derfor kræves ingen overfladevedligeholdelse. Det vigtigste punkt er, at plastmaterialet er miljøvenligt, fordi det kun kræver 10% af den energi, der forbruges af aluminium.

Produktdetaljer

polyamid 6 gf 40 glasfyldt materiale

polyamid 6, pa 6 eller nylon 6 materiale er med 40% glasfiberforstærket.


Polyamid med høj fluiditet 6 (nylon 6) giver producenterne mange ekstra fordele. Det kan bruges til mange hjemmeprodukter, herunder rygstøtter, armlæn, ramme- og stolbund, beslag, skabshængsler, krydderistænger, tilbehør og hjørneforbindelser.

Møbelproducenter nyder stor produktion og lavere omkostninger, når de bruger PA 6 med høj likviditet, fordi sprøjtestøbningstiden kan reduceres med ca. 20% ved lave behandlingstemperaturer og kan lettere farves under sprøjtestøbning.

Højstrøms polyamid 6 materiale kan give større designfrihed. Bedre fluiditet betyder simpel påfyldning af komplekse dele og reducerer også produktdeformation. Selv produkter, der indeholder 50-60% glasfiber (såsom polyamid 6 gf 40) har stadig et godt overfladeareal.

High-flow polyamid 6 giver producenterne stor designfrihed og mulighed for vægtreduktion, og omkostningerne kan reduceres kraftigt. På samme tid sammenlignet med aluminium, der er let at oxidere i udseendet, har materialet stærkere korrosionsbestandighed, og derfor kræves ingen overfladevedligeholdelse. Det vigtigste punkt er, at plastmaterialet er miljøvenligt, fordi det kun kræver 10% af den energi, der forbruges af aluminium. Lettere kvalitet indikerer let håndtering og lavere transportomkostninger samt lavere energiforbrug og lavere kuldioxidemissioner fra transport.

Applications

polyamide 6 gf40 glass filled material FOR FRIGE HINGE  JULIER

Hvorfor vælge polyamid 6 gf 40 glasfyldt materiale til frige hængsler?

Injektionscyklustiden kan reduceres med ca. 20% ved lave behandlingstemperaturer. Let at farve. Reduceret produktdeformation. Selv produkter, der indeholder 50-60% glasfiber, har stadig et godt overfladesejne. Lang korrosionsbestandighed, så ingen overfladebeholdning kræves. Plastmaterialer er miljøvenlige, fordi de kun kræver 10% af den energi, der forbruges af aluminium.


Product packing

JULIER PACKAGE

QQ图片20200311164300JULIER PRODUCTION LINES

JULIER delivery time
Velkommen til engrossalg af høj kvalitet polyamid 6 gf 40 glasfyldt materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyamid 6 gf 40 glasfyldt materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like