Polyamid 6 hærdet materiale til trådjakke

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri hærde-polyamid 6
Fabriks levering

Produktdetaljer

hærdning af polyamid 6

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

hærdende polyamid 6 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Hærdningspolyamid 6 Kompressionsforhold: et skruekompressionsforhold på 1: 3 anbefales;
Forholdet mellem længde og diameter: Det anbefales at bruge et skruelængde til diameterforhold på L / D ikke mindre end 20: 1.
Ekstruderingsform: Det anbefales at anvende en semi-ekstruderet rør ekstrudering dyse. Når formen monteres, trækkes endefladen let tilbage eller sidder parallelt fra den ydre ende af dysehullet.
Tørring af hærdet polyamid 6-materiale: Materialet er meget følsomt over for absorption af fugt, og dets mekaniske og fysiske egenskaber nedbrydes markant med forøgelsen af fugt, og behandlingsydelsen forringes, hvilket kan resultere i manglende evne til at behandle. Derfor skal materialet tørres før brug, eller når det ikke kan bruges op umiddelbart efter bagning (efter at have forladt ovnen i en time uden forsegling).

Under tørhærdning af polyamid 6-harpiks, rengøring af tønden og sprøjtestøbning, kan der være en lille mængde skadelige gasser og stoffer med lav molekylvægt, der kan irritere øjne, næse og hals. Der kræves et godt ventilationssystem til tørring og termoplastisk behandling. For at undgå termisk nedbrydning af den hærdende polyamid 6-harpiks må du ikke kontaminere harpiksen eller overskride den anbefalede smeltetemperatur. Undgå at indånde den gas, der frigøres af harpiksen, efter at den er opvarmet eller i kontakt med huden og øjnene. Rengør partiklerne, der lækker på jorden i tide, for at undgå fodgængerglidning.

Da selve hærdet polyamid 6-materiale har god modstand mod høj temperatur, kan det bruges ved 200 ° C i lang tid og kan opretholde gode mekaniske egenskaber og elektriske isoleringsegenskaber og har slagfasthed, træthedstabilitet og ingen revner. Og god slidstyrke og selvsmørende. Dens egen kation-en-ydeevne er god, kun forbrændt nedbrydning ved høj temperatur tænder ikke op. Derfor anvendes hærdende polyamid 6-materiale til at gøre overfladen på tråden fuldstændigt forbedret. Det spiller en meget god rolle i forbedring af kvaliteten, sikkerheden og anvendeligheden af konstruktionstekniske linjer.

Produktvisning

toughening polyamide 6 product show

Tilpasset farve

toughening polyamide 6 color

Virksomhedsoplysninger

toughening polyamide 6 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr til hærdning af polyamid 6

toughening polyamide 6 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

toughening polyamide 6 Certificates JULIER

pakningsstrøm

 toughening polyamide 6 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

 toughening polyamide 6 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 toughening polyamide 6 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet polyamid 6 hærdningsmateriale til trådkappe lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyamid 6 hærdningsmateriale til trådkappe, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like