Polyamid Gf 50

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

polyamid gf 50

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polyamid gf 50 Beskrivelse

JULIER Technology Co, Ltd er beliggende i den smukke sydlige by Xiamen, Fujian, Kina.

Vi overholder den "innovative forskning og udvikling, produktion, intentioner service" business filosofi, fokuseret på højtydende nylon modificeret plastmaterialer udvikling, produktion, salg og service. Vi leverer hovedsageligt: GF forstærket PA66 polyamid gf 50, GF forstærket PA66 polyamid gf 50, glasperler forbedret, to flow molybdæn fyldning, PTFE fyldning, GF forbedret POM, ABS, PC, PP, PPS, TPU, PEI og andre nye engineering plast materialer, materialegenskaber omfatter: slid smøring, forbedret, varmebestandig, flammehæmmende, hærdet, lav temperatur, fødevarekvalitet og så videre.
Vi leverer materialer har været meget udbredt i kontorudstyr, maskiner, biler, elektrisk udstyr, sportsudstyr og andre felter.
Virksomheden har avanceret højhastighedstog højhastigheds-twin-screw blandingsudstyr og faciliteter komplet farve rum, laboratorium. Vi har et professionelt og effektivt forsknings- og udviklingshold og et videnskabeligt kvalitetsstyringssystem. Vores fortsatte investering i udvikling af nye materialer, nye teknologier og processer har gjort det muligt for virksomheden at levere konsekvent højkvalitetsprodukter for at imødekomme de stigende krav fra vores kunder.

polyamid gf 50 show

polyamide gf 50.jpg

 

polyamid gf 50 egenskaber

polyamide gf 50.png

 

Virksomhedsoplysninger

Factory show polyamide gf 50.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder viser

Personlige tjenester

 

Personlige tjenester


Velkommen til engros den høj kvalitet polyamid gf 50 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyamid gf 50, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like