Polyamid Glasfiber 66

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis polyamid glasfiber
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

polyamid glasfiber

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polyamid glasfiber Beskrivelse

Udseendet af polyamidglasfiber er gennemsigtigt eller uigennemtrængeligt mælkeagtige eller gullige granuler, og udseendet af keratin og hårde produkter er skinnende. Tætheden af n-ylon (krystallinsk fasedensitet, amorf densitet og tæthed af generelle formede genstande) er ikke den samme. Tætheden af n-ylon 6 og n-ylon 6fi er relativt høj. Når indholdet af methylen i molekylet stiger og indholdet af amidbinding (-NHCO-1) falder, falder krystalliniteten af n-ylon og densiteten falder. n-ylon er en type halvkrystallinsk engineering plast med krystallinske og amorfe regioner. Andelen af de krystallinske krystalregioner kaldes krystallinitet. Krystallinitet har stor indflydelse på de termiske egenskaber af n-ylon.

Behandlingsbetingelserne har en vis indflydelse på krystallisation af polyamidglasfiber. Når støbe-temperaturen er høj under sprøjtestøbning, er smelte-afkølingstiden længere, og krystalliniteten af produktet er højere og omvendt.

Polyamidglasfiber, der har en høj grad af krystallinitet, har en stor trækstyrke, slagstyrke og varmeforvrængningstemperatur, men har en stor formstøbning og en lille forlængelse ved brud.

N-ylons vandabsorptionshastighed er forholdsvis stor, og forholdet mellem amidbinding er større, og vandabsorptionshastigheden er højere, specifikt n-ylon 6> n-ylon 66> n-ylon 610> n-ylon 1010> n-ylon 11> n-ylon 12> n-ylon 1212.

n-ylon er en selvslukkende plastik, som brænder med uld eller negle, når den brændes. Åndbarhed er et vigtigt træk ved polyamid glasfiber. Polyamidglasfiber har den laveste gennemtrængelighed for ilt og andre gasser, så det har fremragende barriereegenskaber og er et fremragende materiale til emballage til fødevarebevarelse.


polyamid glasfiber show

polyamide glass fiber.jpg

Virksomhedsoplysninger

polyamide glass fiber Factory show.jpg

Testudstyr

polyamide glass fiber Testing equitments.jpg

Certificeringer

polyamide glass fiber Certificates

pakningstrøm

polyamide glass fiber Package process.jpg

Kunde show

polyamide glass fiber Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

polyamide glass fiber Personal services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet polyamid glasfiber 66 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyamid glasfiber 66, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like