Polyamid Pa6g Pa6-materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit polyamid pa6g
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

polyamid pa6g

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polyamid pa6g Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

★ forbrug af polyamid pa6g polyamid (nylon) i verdensomspændende kategorier:
Polyamidmaterialer (PA) er blevet brugt som teknisk plast siden de tidlige 1950'ere. Da PA har en række basiske harpikser, har den gode mekaniske egenskaber, varmebestandighed og kemisk resistens. Dets brug er blevet udvidet. I den globale efterspørgsel efter PA-teknikplastik tegner PA6 og PA66 sig for ca. 90%. Disse inkluderer legerings-, komposit- og højtydende kompositmaterialer udviklet af PA6- og PA66-baseharpikser. Ifølge forskningsrapporten er status quo for Kinas polyamid pa6g industriudvikling, herunder National Bureau of Statistics, Ministry of Commerce, Ministry of Industry and Information Technology, brancheforeninger osv. De statistiske oplysninger og statistiske data frigivet af autoritativ afdeling kombineret med forskellige årbogsinformationsdata, forskellige informationsdata for finansielle medier, forskellige kommercielle databasinformationsdata, der er afhængige af virksomhedens stærke forsknings- og markedsundersøgelsesteam, baseret på den aktuelle finansielle krise for verden og Kina Virkningen af makroøkonomi, politikker og større industrier fokuseret på den overordnede drift af PA6-industrien, regionale markeder, import og eksport, nøglemarkedskonkurrenter og erhvervsmarkedsopbygnings- og udviklingsmuligheder osv. baseret på en dybdegående analyse af PA6-industrien for Kina PA6-virksomheder leverer nøjagtige oplysninger om markedsundersøgelser og videnskabelig beslutningstagning baserer sig i den nuværende hårde markedskonkurrence for at få indsigt, justere forretningsstrategier og vælge passende investeringsmuligheder for strategiske investorer og virksomhedsledelse for at lave strategiske planer.

polyamid pa6g nylon henviser til en plast sammensat af polyaminharpiks. Nylon er en krystallinsk plast med høj mekanisk styrke, god sejhed, høj trækstyrke, trykstyrke, let vægt, let farvning og let støbning. Smeltviskositet, hurtig strømning, let fyldning, højt størkningspunkt efter påfyldning, hurtig indstilling, så støbecyklussen er kort, høj produktionseffektivitet, let at polyamid pa6gorb vand, efter at ølet generelt er udsat for luftfugtighedskonditionering, glødning for at sikre dimensionelle og mekanisk styrke stabilitet PA6 er en mælkeagtig hvid eller gullig gennemsigtig til uigennemsigtig keratin krystallinsk polymer, som kan være frit farvet med god sejhed, slidstyrke, selvsmøring, lav stivhed, lav temperaturbestandighed, bakterieresistens, langsom brænding og langsom slukker fra ild. Der er dryppende og skummende fænomener, og støbningens bearbejdelighed er fremragende: sprøjtestøbning, blæsestøbning, støbning, sprøjtning, pulverformning, bearbejdning, svejsning, limning. PA6 er PA med den højeste vandpolyamidpa6g-orption, har dårlig dimensionel stabilitet og påvirker elektriske egenskaber (nedbrydningsspænding). Den maksimale temperatur på PA6 kan nå 180 ° C, og den vil falde til 160 ° C efter tilføjelse af slagmodifikator. Det kan øges til 199 ° C med 15% -50% glasfiber. Den uorganiske fyldte PA kan øge sin varmeforvrængningstemperatur.

De kemiske og fysiske egenskaber ved polyamid pa6g svarer til PA66. Den har imidlertid et lavt smeltepunkt og et bredt procestemperaturområde. Det har bedre slagfasthed og opløselighedsresistens end PA66, men det er også mere hygroskopisk. Elastisiteten er større end PA66, træthedestyrken er stærk, og varmemodstanden er lavere end for nylon 66. Fordi mange af kvaliteten af plastdele påvirkes af hygroskopicitet, skal dette tages i betragtning ved anvendelse af polyamid pa6g design produkter. For at forbedre de mekaniske egenskaber hos polyamid pa6g tilføjes ofte forskellige modifikatorer. Glas er det mest almindelige tilsætningsstof, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at øge virkningen af antibiotika. For produkter uden tilsætningsstoffer påvirkes krympningen af enhed af polyamid pa6g-typen hovedsageligt af krystalliniteten og hygroskopiciteten af materialet. Den faktiske krympningshastighed er også en funktion af andre procesparametre, såsom plaststøbning og vægtykkelse. PA6-støbning er fremragende: sprøjtestøbning, blæsestøbning, plaststøbning, sprøjtebelægning, pulverformning, overfladebehandling, svejsning, limning;

Virksomhedsoplysninger

polyamide pa6g Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polyamid pa6g

polyamide pa6g Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

polyamide pa6g Certificates JULIER

pakningsstrøm

polyamide pa6g Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polyamide pa6g Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polyamide pa6g Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet polyamid pa6g pa6 materiale, der er fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyamid pa6g pa6 materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide