Polyamidharpiks Polyamid Fiber Anvendelse af Nylon 6 Til Lejer Beskyt Rammen

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: Polyamidharpiks polyamidfiber anvendelser af nylon 6

Produktdetaljer

Polyamidharpiks polyamidfiber anvendelser af nylon 6 til lejer beskytter rammen

nylon properties

polyethylene

Ejendomme


Det er en farveløs gennemsigtig halvkrystallinsk termoplastisk polymer, der i vid udstrækning anvendes i biler, elektroniske apparater, mekanisk instrumentering, industrielle dele og andre industrier. Nylon har imidlertid en stor vandabsorption, dårlig syrefasthed, lavt tørt og lavtemperaturstød, og let deformation efter vandabsorption, hvilket påvirker produktets dimensionsstabilitet, og anvendelsesområdet er begrænset. For at forbedre de ovennævnte mangler, udvide anvendelsesområderne og bedre imødekomme præstationskravene, er PA66 blevet ændret ved forskellige metoder til forbedring af virkningen, termisk deformation, støbeprocessen og kemisk resistens af PA66 plast. Korrosion ydeevne. Eftersom den specifikke styrke og Youngs modul af glasfiber (GF) er 10-20 gange større end PA66, er lineær ekspansionskoefficient ca. 1/20 af PA66, vandabsorptionshastigheden er tæt på nul, og den varmebestandighed og kemisk modstand er gode. Funktioner, så glasfiberfyldning er den mest almindeligt anvendte forstærkningsmetode til PA66.


PA66 + GF applikationer

1. Sammenlignet med ren PA66 er de mekaniske egenskaber ved PA66 + GF blevet forbedret betydeligt, hvilket gør PA66 + GF mere udbredt i bilindustrien, såsom cylinderhoveddæksel, motorblok og dæksel, dørhåndtag, låsesystem, hjuldekoration , Bil lås håndtag, askebægre, switche osv.

2. Varmedistortionstemperaturen forøges fra 70 ° C til over 220 ° C, og aldringsbestandigheden forbedres bemærkelsesværdigt. Den kan sikkert anvendes inden for biler, maskiner, kemikalier mv. Til fremstilling af varmebestandige konstruktionsdele, såsom autotryksreguleringstanke, luftindtagsmanifold, gashåndteringsglassautomater, ventilatorbladbeskytter og andre komponenter.

3. Krympefrekvensen af glasfiberfyldt PA66-form er reduceret fra 1,5% ~ 1,8% til 0,2% ~ 0,3%, hvilket gør nylon 66-produktet glat og kædefri, og størrelsen er mere stabil. Det er meget udbredt i præcisionsdele som tandhjul og spolerammer.

4. PA66 + GF har også en signifikant forbedring af korrosionsbestandigheden, som kan opfylde kravene til automater, radiatorer, radiator mellembeslag, vandindtag, oliepander, olietank, olieniveaumålere og automotive vandrum.

5. Sammenlignet med ren PA66 har glasfiberforstærket PA66 stærkt forbedret mekanisk styrke, stivhed, varmebestandighed, krybebestandighed og træthedsbestandighed, og forlængelse, formskrumpning og hygroskopicitet reduceres.
polysulfone

poly methyl methacrylate

cast nylon

polyamid 66


pa66-gf30 polyamide products chemical

uses of nylon 6

pa66-gf30 polyamide products chemical

polyamide properties and applications

pa66-gf30 polyamide products chemical

polytetrafluoroethylene

pa66-gf30 polyamide products chemical

pa 66

pa66-gf30 polyamide products chemical

pa 66

polyamid 6.6


Velkommen til engros i høj kvalitet polyamidharpiks polyamid fiber anvendelser af nylon 6 til lejer beskytte rammen fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyamidharpiks polyamid fiber anvendelser af nylon 6 til lejer beskytter rammen, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like