Pris Nylon 6.6 Pellets

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: 5kg gratis
Fabrikken supply
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pris nylon 6.6 pellets

We can provide free sample of  pbt gf30 for electrical connector.png

nylon 6.6 pellets beskrivelse

Af polyamid 6.6 pellets er steget af $.50/ kg. siden Nov af 2017.  Det kinesiske PA66 marked har set fem $.10/kg. prisstigninger, der startede sidste Nov.  Der blev bebudet prisstigninger af $.20/ kg. i Jan og Feb eller 2018, og en anden $.20/ kg. prisstigning, der blev annonceret i Mar 2018.  Levering af begge pa 66 prime og slukket kvalitet pellets er stram på hjemmemarkedet, med stærk efterspørgsel efter alle kvaliteter af vores off klasse / bred specifikation pellets.  Prisen på prime PA66 er igen tilbage op over $3,00 pr. kg, og alle nylonmateriale priserne vil sandsynligvis stige endnu mere før midten af året.  Dagene af det at være en "købere marked" er på PA66, og vil højst sandsynligt forblive på den måde gennem 2017.

Fremstillingsprocessen at producere jomfru pa 6,6 pellets produkter til markedet for fiber og plast resulterer i en række produkter ikke egnet til salg i prime harpiks marked. Julier teknologi køber/indsamler, behandler og forbedrer disse producent off-grade vandløb for at levere omkostningseffektive alternative produkter til markedet for PA66. Julier teknologi tilbyder pa 6.6 pellets Off-Grade pellets og genanvendte materialer for at hjælpe din virksomhed med at spare penge og bedre konkurrere.  Disse alternative materialer tillader brugere at blande, behandle eller sammensatte (med eller uden prime) til at producere en bred vifte af omkostningseffektive slutprodukter der passer specifikt markedsbehov.

 

nylon 6.6 pellets show

 nylon 6.6 pellets.jpg

nylon 6.6 pellets egenskaber

  nylon 6.6 pellets data sheet .png

 

Firmaoplysninger

 

 Factory show.jpg

 

Test udstyr

 Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

 Customers show.png

 

Vores Services

 Personal services.jpg

 

 

+86 188 5057 5026   Hetty@juliertech.com


Velkommen til engros-høj kvalitet pris nylon 6.6 pellets fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pris nylon 6.6 pellets, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like