Genbrug Nylon Pellet Pa6 Gf30 til sprøjtestøbning

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri genanvendt nylonpellet pa6 gf30
Fabriks levering

Produktdetaljer

genanvend nylonpellet pa6 gf30

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

recycl nylon pellet pa6 gf30 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Krystallskiftet af det genanvendte nylonpellet pa6 gf30-produkt kan nå 40%, produktet afkøles langsomt, krystalliniteten er høj, og der dannes en storformet krystalform. Vandabsorption har også en effekt på dets krystallinitet. Derudover vil genanvendt nylonpellet pa6 gf30 have en vis grad af orientering under bearbejdning på grund af strømning og forskydning, hvilket resulterer i produktets anisotrope egenskaber, og styrken i orienteringsretningen er bedre end den ikke-orienterede retning. Orienteringen er også fordelagtig for krystallisationsprocessen. Denne faktor skal overvejes, når man designer.

Valget af injektionstryk afhænger hovedsageligt af typen af sprøjtestøbemaskine, tønntemperatur, produktform, størrelse, formstruktur og afhænger også af faktorer såsom injektionshastighed, injektionstid og holdetid. 4, injektionshastighed Valget af injektionshastighed er relateret til produktets vægtykkelse, temperaturen på smelten, størrelsen på porten osv.

Derfor er behandling med udglødning og luftfugtighed påkrævet.

• Udglødning Brug genbrugsprodukter af nylonpellet pa6 gf30 med en temperatur over 80 ° C eller høj præcision. Efter at det genanvendte nylonpellet pa6 gf30-produkt er frigivet fra formen, anneales det i olie eller paraffin. Glødetemperaturen er højere end brugstemperaturen på 10-20 ° C i 10 til 60 minutter. (afhængigt af produktets tykkelse)

Vakuumtørringstemperaturen for recycl nylonpellet pa6 gf30 er 85-95 ° C, tiden er 4-6H, og den varme luft tørres: temperatur: 90-100 ° C, tid 8-10H, og den tørrede recycl nylonpellet pa6 gf30-materiale bør ikke anbringes i luften i lang tid (højst 1-3H). • genanvend nylonpellet pa6 gf30 Støbtemperatur Valget af tønntemperatur er baseret på PA's smeltepunkt og er relateret til typen af sprøjtestøbemaskine, produktets form og størrelse.


Produktvisning

recycl nylon pellet pa6 gf30 product show

Tilpasset farve

recycl nylon pellet pa6 gf30 color

Virksomhedsoplysninger

recycl nylon pellet pa6 gf30 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af genanvendt nylonpellet pa6 gf30

recycl nylon pellet pa6 gf30 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

recycl nylon pellet pa6 gf30 Certificates JULIER

pakningsstrøm

recycl nylon pellet pa6 gf30 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

recycl nylon pellet pa6 gf30 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

recycl nylon pellet pa6 gf30 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet recycl nylon pellet pa6 gf30 til sprøjtestøbning fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: genanvend nylon pellet pa6 gf30 til sprøjtestøbning, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like