Genanvendt PA66 Virgin Recycled Nylon Pellets

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit genanvendt pa66
Fabriks levering

Produktdetaljer

genanvendt pa66

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

genanvendt pa66 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Formningstemperatur for genanvendt pa66 Valget af tønntemperatur er baseret på PA's smeltepunkt og er relateret til typen af sprøjtestøbemaskine, produktets form og størrelse. Generelt ved 220-320 ° C, PA6: 220-300 ° C

Injektionshastigheden er for hurtig, og produktet vil også have defekter som bobler og forkulling. • Skruehastigheden er velegnet til medium hastighed.

Holdetiden for genanvendt pa66 forlænges tilsvarende, og den høje formtemperatur bruges, og afkølingstiden skal være længere.

-10 ° C, temperaturen på bagsiden (fodersektionen) er 20-50 ° C lavere end temperaturen i det midterste afsnit; køling i foderhavnen skal være effektiv;

• Formtemperaturen er høj, og produktets hårdhed, densitet, trækstyrke og elasticitetsmodul øges.

Holdetiden forlænges tilsvarende, og den høje formtemperatur bruges, og køletiden skal være længere.

Behandlingsbetingelserne har en effekt på krystalmorfologien og krystalliniteten, og behandlingsbetingelserne er forskellige. Krystallskiftet af det genanvendte pa66- produkt kan nå 40%, produktet afkøles langsomt, krystalliniteten er høj, og der dannes en storformet krystalform.

Tæpper, tæpper og hjemmetekstiler. Nylon-6 baserede tæpper og tæpper fremstillet med er æstetiske, komfortable og holdbare.

Resultaterne afslørede, at GF kunne reducere friktionskoefficienten (COF) og slidhastigheden af ren polyamid 66 genanvendt pa66 mere effektivt end talkum, og det optimale indhold var 15 vægt%.

For vores forstærket genanvendt pa66 Nylon-serie er den tilgængelig for genanvendt pa66 eller PA6 med glasfiberområde fra 10% til 60%, for PA66 eller PA6 med carbonfiberområde fra 10% -50%.

Vores produkter er bredt anerkendt og betroet af brugerne og kan imødekomme konstant skiftende økonomiske og sociale behov.Produktvisning

recycled pa66 product show

Tilpasset farve

recycled pa66 color

Virksomhedsoplysninger

recycled pa66 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af genanvendt pa66

recycled pa66 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

recycled pa66 Certificates JULIER

pakningsstrøm

recycled pa66 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

recycled pa66 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

recycled pa66 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet genanvendt pa66 virgin genanvendt nylon pellets fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: genanvendt pa66 virgin genanvendt nylonpellets, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like