Forstærket Nylon 6 Injektionsstøbningsmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri forstærket nylon 6
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

forstærket nylon 6

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

forstærket nylon 6 Beskrivelse

Behandlingsteknologi

Tørringsbehandling:

Da forstærket nylonforstærket nylon 6orbs fugt nemt, skal der lægges særlig vægt på tørring før behandling. Hvis materialet leveres i vandtæt materiale, skal beholderen holdes lukket. Hvis luftfugtigheden er større end 0,2%, anbefales det at tørre i varm luft over 80 ° C i 16 timer. Hvis materialet har været udsat for luft i mere end 8 timer, anbefales det at tørre ved 105 ° C i mere end 8 timer.

Smeltepunkt: 230-280 ° C, for forbedrede sorter 250-280 ° C.

Forme-temperatur: 80-90 ° C påvirker støbe temperaturen signifikant krystalliniteten, og krystalliniteten påvirker plastdelernes mekaniske egenskaber. Krystallinitet er vigtig for strukturelle komponenter, så det anbefales at støbe temperaturen er 80-90 ° C. Det anbefales også at anvende en højere støbe-temperatur for tynde vægge, længereflydende plastdele. Forøgelse af støbe-temperaturen øger styrken og stivheden af delen, men reducerer sejheden. Hvis vægtykkelsen er større end 3 mm, anbefales det at anvende en lav temperatur på 20-40 ° C.

Forme: For glasfiberarmerede materialer skal støbe temperaturen være over 80 ° C.

Injektionstryk: Generelt mellem 750-1250 bar (afhængigt af materiale og produktdesign)

Injektionshastighed: høj hastighed (lidt lavere til forstærkning)

Løbere og porte:

Indstillingstiden for forstærket nylon er meget kort, så portens position er meget vigtig. Portåbningen skal ikke være mindre end 0,5 * T (hvor T er plastikstykkets tykkelse).

Hvis en varm løber bruges, skal portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi den varme løber kan hjælpe med til at forhindre for tidlig størkning af materialet. Hvis der anvendes en nedsænket port, skal portens mindste diameter være 0,75 mm.

De forstærkede nylons kemiske og fysiske egenskaber svarer til de af PA-66. Det har dog et lavt smeltepunkt og et bredt proces temperaturområde. Det har bedre slagfasthed og opløselighed modstand end PA-66, men det er også mere hygroskopisk. Fordi mange af kvalitetskendetegnene ved plastikdele er påvirket af hygroskopicitet, bør dette tages i betragtning ved design af produkter med forstærket nylon. For at forbedre de mekaniske egenskaber af forstærket nylon er der ofte tilsat forskellige modifikatorer. Glasfiber er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. For produkter uden tilsætningsstoffer krymper PA-6 mellem 1% og 1,5%. Tilsætningen af et glasfiberadditiv reducerer krympningen til 0,3% (men lidt højere i retningen vinkelret på strømmen). Krympningen af den støbte samling påvirkes hovedsageligt af materialets krystallinitet og hygroskopicitet. Den faktiske krympning er også en funktion af plastdelkonstruktionen, vægtykkelsen og andre procesparametre.

forstærket nylon 6 show

reinforced nylon.jpg

forstærkede nylon 6 egenskaber

reinforced nylon.png

Virksomhedsoplysninger

reinforced nylon Factory show.jpg

Testudstyr

reinforced nylon Testing equitments.jpg

Certificeringer

reinforced nylon Certificates

pakningstrøm

reinforced nylon Package process.jpg

Kunde show

reinforced nylon Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

reinforced nylon Personal services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet armeret nylon 6 sprøjtestøbning materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: forstærket nylon 6 sprøjtestøbning materiale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like