Hærdet Pa 6 Natrural White JULIER


Hærdet og forstærket nylon pa 66 forbedrer forlængelsen ved brud, slagstyrke, fleksibilitet og duktilitet, stabile kemiske egenskaber og bekvem behandling, såvel som glatte indre og ydre overflader, reducerer strømningsmodstanden og er lettere end metalrør. Det har egenskaber ved stødabsorption, korrosionsbestandighed og let installation

Produktdetaljer

Hærdet Pa 6 naturhvid JULIER

contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Der er to almindelige måder at ændre hærdet Pa 6 på. Den ene er at tilføje andre materialer (såsom glasfiber) til plasten til blanding for at forbedre sejheden af ​​nylonplastmaterialet. Den anden er at tilføje hærdere for at forbedre produktydelsen.

Farver tilpasses. Vi kan matche farven i henhold til Ral eller Pantone internationale farvekort.

Vores ingeniører på vores fabrik kan hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale, der imødekommer dine applikations behov.

Express: FedEx, TNT, SF, EMS, speditørselskab osv.

PA 6 også kendt som nylon 6, er en gennemskinnelig eller uigennemsigtig mælkeagtig hvid partikel med den mest overlegne omfattende ydelse, uanset dens mekaniske styrke, stivhed, mekaniske stødabsorbering og slidstyrkeegenskaber eller dens gode elektrisk isoleringsevne og kemisk resistens. Alle gør PA 6 til et GG-tilbud; materiale, der kan bruges til fremstilling af mekaniske konstruktionsdele og vedligeholdelige dele. Generelt brugt i bildele, mekaniske dele, elektroniske og elektriske produkter, teknisk tilbehør og andre produkter.

Product Description

● Forstærket pa 6:
Sejheden tilføjes, og sejheden af ​​polyamid øges kraftigt Stigningen på 30% ~ 35% glasfiber, 8% ~ 12% hærder, nylon har den bedste omfattende mekaniske egenskaber.


● Sammensatte materialer er tilbøjelige til at blive beskadiget, når de udsættes for slagbelastning. Derfor er det nødvendigt at øge PA 6 sejhed og forbedre materialets bærestyrke for at imødekomme produktionskravene. Hærdet PA 6 blev til. Der er to almindelige måder at ændre hærdet PA 6 på. Den ene er at tilføje andre materialer (såsom glasfiber) til plasten til blanding for at forbedre plastmaterialets sejhed. Den anden er at tilføje hærdere for at forbedre produktydelsen.


PA 6 produkter med tilsatte hærdere kan opretholde fremragende fysiske egenskaber under miljø med lav temperatur. Selvom styrken, stivheden og varmemodstanden er lavere end for modernylon, kan slagstyrken øges mere end 10 gange. Deres fleksibilitet og slagfasthed Evne, lav temperaturbestandighed, materiale-slidstyrke og dimensionstabilitet er usædvanligt fremragende. Foruden at tilføje glasfiber til PA 6, ud over at øge materialets sejhed, er dets trækstyrke og bøjningsstyrke meget forbedret. Det er et modificeret materiale med fremragende omfattende mekaniske egenskaber.


● Hærdet nylon 6 applikation :

De vigtigste krav til rørsystemer til motorbrændstofsystemer er tilstrækkelig stivhed ved høje temperaturer og tilstrækkelig fleksibilitet ved lave temperaturer. Derfor er hærdet forstærket pa 66 også nødt til at forbedre de varmebestandige ilt aldringsdefekter fuldstændigt, materialerne fremstillet ved 160 grader Celsius. Opfyld kravene til kunstig accelereret aldringstest ved temperatur. Vores hærdede pa 66 kan bruges i rørsystemer til brændstofsystemer til biler.

Hærdet pa 6 hvid farve

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER company information


JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS
JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet hærdet pa 6 naturhvid julier fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: hærdet pa 6 natur hvid julier, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like