Hærdet polyamid 6 råmateriale


Det hærdede polyamid 6 har stærk slagfasthed, fremragende mekaniske egenskaber, god dimensionel stabilitet, varmemodstand og ældningsbestandighed. Udmattelsesmodstanden er også stærkt forbedret.

Produktdetaljer

Hærdet polyamid 6 råmateriale

contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Farver tilpasses. Vi kan matche farven i henhold til Ral eller Pantone internationale farvekort.

Vores ingeniører fra vores fabrik kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt, der imødekommer dine applikations behov.

Express: FedEx, TNT, SF, EMS, speditørselskab osv.

Product Description

Enkelt hærdning kan ofte ikke opfylde kravene ved nogle specielle lejligheder, hvilket stiller højere krav til ydeevnen af ​​polyamid 6 kompositmaterialer: Den superhærdende virkning af ny polyolefin-elastomer og de specielle fysiske og kemiske egenskaber ved nanopartikler Optimer det eksperimentelle formel og forarbejdningsteknologi til opnåelse af polyamid 6 komposit. granulehøj ydeevne (høj stivhed, høj styrke, høj sejhed), så polyamid 6 -kompositter samtidig styrkes og hærdes.


Desværre er kompositmateriale tilbøjelige til skader, når de udsættes for slagbelastning. Derfor er det nødvendigt at øge sejheden af ​​polyamid 6 (PA 6 )-materiale) og forbedre forbindelsens bærestyrke for at imødekomme produktionskravene. Der er to almindelige måder at modificere hærdet POLYAMIDE {{ 0}}. Den ene er at tilføje glasfiber til plasten til blanding for at forbedre sejheden af ​​plastkornet. Den anden er at tilføje hærdere for at forbedre produktets ydeevne.


Hærdet polyamid 6 kan opretholde fremragende fysiske egenskaber under miljø med lav temperatur. Selvom styrken, stivheden og varmemodstanden er reduceret sammenlignet med overordnet nylon, kan slagstyrken øges mere end 10 gange Evne, lav temperaturbestandighed, sammensat slidstyrke og dimensionstabilitet er usædvanligt fremragende. Foruden at tilføje glasfiber til polyamdie 6, ud over at øge hårdheden af ​​det sammensatte produkt, er dets trækstyrke og bøjningsstyrke meget forbedret. Det er et modificeret materiale med fremragende omfattende mekaniske egenskaber.

Hærdet polyamid 6 applikationer

Udbredt brugt i bilkøretøjer, perifere dele til bilmotorer, elektriske apparater til biler, stik, effektafbrydere, målepuder, petroleumsfaciliteter, elektriske produkter, kulminefaciliteter.


Da polyamid 6 let absorberer fugt, bør man være særlig opmærksom på tørringen inden forarbejdning. Hvis materialet leveres i vandtæt emballage, skal beholderen holdes lukket. Hvis luftfugtigheden er over 0. 2%, anbefales det at tørre i varm luft over 80 C i 16 timer. Hvis materialet har været udsat for luft i mere end 8 timer, anbefales det at udføre vakuumtørring ved 105 ℃ i mere end 8 timer.

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER company information


JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS
JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engrossalg af hærdet polyamid 6 råmateriale af høj kvalitet, der er fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: hærdet polyamid 6 råmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like