Uv Modstå Plastic Pa6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: UV modstå plast pa6
Gratis prøve, fremstilling

Produktdetaljer

UV modstå plast pa6

57

58

UV modstå plast pa6

Meget gennemsigtig, lyseblå baggrund, 1,5MM UL94-V0 anti-UV grad F1

En række forskellige typer nylon, som brugerne kan vælge, for eksempel fiber, ledende, termisk, kemisk resistente materialer.

Dette anti-UV-modificerede pa6-materiale har ikke kun kendetegnene for lav densitet, god kemisk resistens, lav pris og fremragende omfattende ydelse, men har også relativt høj varmemodstand og trækstyrke. Det er det første valg til bilindstilling af stangmaterialer.

UV modstå plast pa6

PA6 er den PA med den højeste vandabsorption, har dårlig dimensionel stabilitet og påvirker elektriske egenskaber (nedbrydningsspænding). Den maksimale temperatur på PA6 kan nå 180 ° C, og den vil falde til 160 ° C efter tilføjelse af slagmodifikator. Det kan øges til 199 ° C med 15% -50% glasfiber. Den uorganiske fyldte PA kan øge sin varmeforvrængningstemperatur.

Da mange af kvaliteten af plastiske dele påvirkes af hygroskopicitet, bør dette tages i betragtning, når man designer produkter, der bruger PA6. For at forbedre de mekaniske egenskaber ved PA6-plastmaterialer tilføjes ofte forskellige modifikatorer. Glas er det mest almindelige tilsætningsstof, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagfastheden. For produkter uden tilsætningsstoffer krymper PA6 mellem 1% og 1,5%. Krympningen af den støbte enhed påvirkes hovedsageligt af krystalliniteten og hygroskopiciteten af materialet. Den faktiske krympning er også en funktion af plastdelens design, vægtykkelse og andre procesparametre.

Krympningen af PA6 er mellem 1% og 1,5%. Krympningen af den støbte enhed påvirkes hovedsageligt af krystalliniteten og hygroskopiciteten af materialet. Den faktiske krympning er også en funktion af plastdelens design, vægtykkelse og andre procesparametre.

24
uv resist plastic pa6

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14

Velkommen til engros den høje kvalitet uv modstå plast pa6 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: UV modstå plast pa6, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like