Uv Resistent Plast Pa6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis uv-resistent plast pa6
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

uv resistent plast pa6

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

uv resistent plast pa6 Beskrivelse

Forskellen fra det kontinuerlige af VK-rør er, at det kontinuerlige tørretårn er opdelt i tre sektioner, og det første afsnit er et tørketårn. Anden fase er et post-polykondensationstårn i fast fase, det tredje trin er et køletårn, og der er arrangeret tre kvælstofcirkulationssystemer. Kemitemperaturen i tårnet er 160-180 ° C (anden fase) uv-resistent plast pa6, og sektionens viskositet justeres ved at justere kvælstoftemperaturen. 2,5 refererer til 4 eller mere Nissan 20t-serie tørretårn, efterfaseindholdet i fast fase er 8 timer, hvilket betyder, at det samme polymerrør ikke kun kan producere civile silkeflis, men kan også polymeriseres og fortykkes ved tørring for at fremstille film og plastik høj viskositet uv resistent plast pa6. skive. Dette udstyr er imidlertid dobbelt så dyrt som et typisk kontinuerligt tørretårn. Zimmer bruger en speciel katalysator, når den klæbes på denne måde. Derudover er det værd at bemærke, at Kart Fischer, Tyskland, i produktionen af slibekoblinger af tekstilskive og industrielle silkeholdige skiver, for at forbedre polymerens ensartethed, må ikke anvende fast fase efter polykondensering og fortykning og tilføje en vakuumdråbe efter det kontinuerlige rør. Membran flash tårnet fjerner yderligere fugt for at øge sektionsviskositeten. Når vakuumgraden er 97-98KPa, er den relative viskositet af skiven 3,0, og en del af monomeren fjernes under dehydrering i søjlen, monomerindholdet i søjlen er 8% -9%; monomerindholdet i tårnet er ca. 2,5. % uv resistent plast pa6.

1.5 Multi-stage kontinuerlig metode Allied Chemical Company i USA vedtager multi-trins metode til fremstilling af højviskositetsledninger. Fremgangsmåden indbefatter præ-, additionsreaktion, vakuumblinkning, post-skrue og lignende. Det vil sige, at den første forreaktor er udformet til at være en ujævn struktur uv-resistent plast pa6, hvori monomeren er blevet udsat for ringåbning pre; den anden polymerisator er udformet til at være en slank struktur, hvori materialet undergår ringåbningspolyadditionsreaktion; De tre polymerisatorer er udformet til at være store og små, den øvre del af polymerisatoren vakuumblinkes, den nedre fase udsættes for polykondensationsreaktion og ligevægt, herunder kædeudveksling og kædeafslutningsreaktion, polymeren når en vis grad af uv-resistent plast PA6.

uv resistent plast pa6 show

pa 6 gf 30.jpg

uv resistente plast pa6 egenskaber

各种 玻纤 .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet uv resistente plast pa6 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: uv resistent plast pa6, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like