Virgin PA6 til kabelbindere

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri jomfru PA6
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

jomfru PA6

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

jomfru PA6 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Om flere forbedringer jomfru PA6 velkommen til at konsultere Julier (Xiamen) Technology Co., Ltd.
Julier (Xiamen) Technology Co., Ltd. er en moderne virksomhed, der introducerer avanceret plastteknologi fra Tyskland. Den første fase af den 50.000 ton ændrede ingeniørbaserede plastproduktionsbase er afsluttet og sat i produktion, og den kan udvikle og producere nylon 6 jomfru PA6, nylon 66, PBT, PP, ABS, PC og forskellige plastlegeringsmaterialer. Meget brugt i bilindustrien, elektronik, jernbane, elektrisk, kommunikation, mekanisk og elektrisk udstyr, sportsartikler og andre industrier.
Virksomheden har avanceret dobbeltskrueblandingsudstyr med højt drejningsmoment, perfekt test, analyseinstrumenter og professionelt teknisk serviceteam. Virksomheden har en stærk forsknings- og udviklingsstyrke, avanceret støtte til udenlandsk teknologi formel, og langsigtet teknisk samarbejde med universiteter og forskningsinstitutioner. Ved at kombinere de internationale nye teknologiske resultater inden for plastteknologi, moderne styringssystem og efterspørgsel på markedet, vil vi løbende udvikle høje ydeevne, jomfruelige PA6-produkter af høj kvalitet til at imødekomme behovene på indenlandske og udenlandske markeder.
Derudover kan vi også give kunderne: kemisk analyse af produktprøver, test af fysisk ydeevne, teknisk rådgivning og tekniske tjenester på stedet og tilpasse specielle materialer i henhold til prøveanalyse.
Nogle produkter har bestået SGS international miljøcertificering og amerikansk UL-gulkort-certificering og eksporteret til Sydøstasien, Europa og Amerika.

Hvis nylon 6 jomfru PA6-råmaterialet vælges til direkte injektionsstøbning, og det færdige produkt ikke er blevet udsat for luftfugtighedskonditionering, vil kabelbindingen være relativt hård.
Dette tillader, at det færdige jomfru PA6 kabelbindeprodukt koges eller koges, hvilket vil være blødt, eller det bliver blødt efter langvarig placering. Hvis der er et krav om lav temperaturbestandighed, foretrækkes ovennævnte metode ikke, så det er nødvendigt at vælge et nylonmateriale, der er relativt fleksibelt og modstandsdygtigt over for lav temperatur.
Det har lidt at gøre med bagning og sprøjtestøbning af jomfru PA6-råvarer.

Virksomhedsoplysninger

virgin PA6 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af jomfru PA6

virgin PA6 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af jomfru PA6

virgin PA6 Certificates JULIER

pakningsstrøm

virgin PA6 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

virgin PA6 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

virgin PA6 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet jomfru pa6 til kabelbånd lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: jomfru pa6 til kabelbindere, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like