Zytel Pa66 alternativt materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis zytel pa66
Fabriks levering

Produktdetaljer

zytel pa66

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

zytel pa66 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Vores zytel pa66-alternative materialer, der bruges i bilindustrien, tegner sig for cirka en tredjedel af det samlede nylonforbrug. Det udnytter hovedsageligt den omfattende ydelse af nylontræ vokstæthed og fremragende ydelse til at imødekomme kravene til let energibesparelse til biler.

Hvis der anvendes en varm løber, skal portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi den varme løber kan hjælpe med at forhindre for tidlig størkning af materialet.

Hvis zytel pa66-alternativt materiale forsegles før behandling, er det ikke nødvendigt at tørre. Men hvis opbevaringsbeholderen åbnes, anbefales det at tørre den i varm luft ved 85 ° C.

zytel pa66 Polyamidplastikprodukter bruges i vid udstrækning i forskellige mekaniske og elektriske dele, herunder lejer, gear, remskivepumpehjulere, knive, højtryksforseglinger, pakninger, ventilsæder, bøsninger, olierør, oliereservoirer, reb, drivremme, slibehjul klæbemidler. , batteriboks, elektriske spoler, kabelforbindelser osv. Der er også betydelige udbytter for emballering af bånd, madfilm (højtemperaturfilm til kogte fødevarer og lavtemperaturfilm til forfriskende drikkevarer). Monsanto Company i De Forenede Stater har udviklet polyamidplast til reaktionsinjektionsstøbning, også kendt som RIM zytel pa66 nylon, som har tiltrukket opmærksomhed fra forskellige lande. Nogle lande har lavet glasforstærket nylon store bilindustrielle dele, hvilket får polyamid til at konkurrere med metalmaterialer. Bilindustrien har fundet en anden måde at reducere vægt, spare energi og reducere omkostningerne ved zytel pa66.

Produktvisning

zytel pa66 product show

Tilpasset farve

zytel pa66 alternative material color

Virksomhedsoplysninger

zytel pa66 alternative material Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af zytel pa66

zytel pa66 alternative material Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

zytel pa66 alternative material Certificates JULIER

pakningsstrøm

zytel pa66 alternative material Package process JULIER.jpg

Kundeshow

zytel pa66 alternative material Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

zytel pa66 alternative material Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engrossalg af høj kvalitet zytel pa66 alternativt materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: zytel pa66 alternativt materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like