Pa12 Producent af råmaterialer


❶FDA-certifikat, kan være i direkte kontakt med vand, indeholder ikke BPA (bisphenol A) ❷ Fremragende slagfasthed og gennemgangstest❸Hydrolytisk stabilitet og god kemisk resistens, især rengøringsmidler❹Stabilitet i varmt vand❺ Lav krympning og god dimensionel stabilitet❻ Let at bearbejde

Produktdetaljer

pa12 råmateriale Producent

pa12 raw material Manufacturer from Linda Xie JULIER

I brillefremstillingsindustrien er 3D-trykningsteknologi i stigende grad blevet brugt til at fremstille 3D-trykte briller, fordi det åbner helt nye muligheder for at skabe fuldt tilpassede 3D-trykte briller. Med en 3D-printer kan du nemt implementere mere komplekse prototyper til brilledesign.

Brugerdefinerede 3D-trykte briller er mere behagelige at have på

For mennesker, der bærer briller, er det ikke en nem opgave at vælge deres egne briller. I nogle tilfælde har de solgte briller på markedet på dette tidspunkt færre designtyper, så det er vanskeligt for brugeren at have flere valgmuligheder for at vælge de rigtige briller. Med denne avancerede teknologi kan 3D-trykte briller tilpasses individuelt efter individuelle behov. Det kan ikke kun bringe komforten til bæreren, men også bringe en splinterny modeoplevelse til kunderne. Ud over at give gratis design og form kan 3D-printere også fremstille briller med mindre materiale. Ved hjælp af forskellige 3D-udskrivningsmaterialeroptimering kan der laves lettere og mere korrosionsbestandige 3D-trykte briller.

Gennem 3D-udskrivning kan du fremstille pa12-glas i høj kvalitet.

pa12 råmateriale kan fremstille briller og stel.

pa12 raw material  Manufacturer from Linda Xie JULIER

Hvorfor pa12-råmateriale kan bruges til briller

Fremkomsten af ​​3D-printere ændrer nu, hvordan brillerne er designet og lavet. Mange brilleproducenter og endda enkeltpersoner vedtager 3D-printeren for at forbedre deres originale produktionsmodel med det formål at skelne deres produkter fra konkurrenter og åbne for flere innovationsmuligheder for deres tilpassede brillekonstruktioner. Flere og flere brillefabrikanter kan tilpasse og producere mere personaliserede og funktionelle briller i små batches i henhold til bæreegenskaber for forskellige grupper af mennesker.

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet pa12 råvareproducent fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa12 råmaterialeproducent, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like