Pris af nylon 12 pr. Kg granuler

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

Pris på nylon 12 pr. Kg

Nylon 12 granulater viser

Price of Nylon 12 per kg.jpg

Nylon 12 granulære egenskaber

Price of Nylon 12 per kg.png

nylon 12 granulat tørring: Før behandlingen skal det sikres, at vandindholdet er under 0,1%. Hvis materialet udsættes for luft og opbevares, anbefales det at affugte ved 80 ° C i 4 til 8 timer. Hvis materialet opbevares i en lukket beholder, kan den anvendes direkte efter 3 timers temperaturækvibration.
Smeltepunkt: 240 ~ 300 ° C; Må ikke overstige 310 ℃ for generelle egenskaber ved materialer, ikke over 270 ℃ til materialer med flammehæmmende egenskaber.
Hurtig indsprøjtningshastighed kan gøre en god form.
PA12 nylon 12 granulat elastomer har fremragende støj- og vibrationsdæmpningsegenskaber, lav glidfriktionskoefficient på stål, POM, PBT og andre materialer under tørre driftsforhold, fremragende slidstyrke og høj volumenstabilitet. På grund af disse egenskaber er produktet særligt velegnet til lydgear på dvd'er, cd'er, MD'er, videobåndoptagere, videokameraer, digitalkameraer, printere og optagere.


Virksomhedsoplysninger


Price of Nylon 12 per kg Factory show.jpg

Testudstyr

Price of Nylon 12 per kg Testing equitments.jpg

Certificeringer

Price of Nylon 12 per kg Certificates

emballage flow

Price of Nylon 12 per kg Package process.jpg

Kunde show

Price of Nylon 12 per kg Customers show.png

Personlige tjenester

Price of Nylon 12 per kg Personal services.jpg


TIPS:

Forskelle mellem PA12 og PA11
PA12 og PA11 lignende egenskaber, men krystalstrukturen er forskellig. Nylon 12 granulat er en meget god elektrisk isolator og vil ikke forstyrre isolering som andre polyamider. Det har god kemisk stabilitet. PA12 har mange forbedrede sorter med hensyn til blødgøring og forstærkning.
Sammenlignet med PA6 og PA66 har disse materialer et lavere smeltepunkt og tæthed, med en meget høj fugtighed genvinde. PA12 er ikke resistent over for stærke oxiderende syrer. Viskositeten af ​​Nylon 12-granulat afhænger hovedsageligt af fugtighed, temperatur og opbevaringstid. Det er meget flydende. Krympning mellem 0,5% og 2% afhængigt af materialetype, vægtykkelse og andre procesbetingelser PA12 Polyamid 12 eller Nylon 12 Typiske anvendelser: Vandmålere og andet kommercielt udstyr, kabelforskruninger, mekaniske kameraer, glidemekanismer, Photovoltaic backplane og lejer.


hetty (@) juliertech.com +86 188 5057 5026

Velkommen til engros den høje kvalitet pris på nylon 12 per kg granuler lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pris på nylon 12 per kg granulat, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like