Pa6 50 Gf Glasfiber Nylon 6 Polyamid

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 50 gf
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 50 gf

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 50 gf Beskrivelse

Trykmetode indføres i reaktionsstadiet pa6 50 gf i reaktoren efter blanding, og hydrolyse ringåbningsreaktionen og delvis polyadditionsreaktionen udføres hovedsageligt ved en given temperatur. Dette trin er en endoterm reaktion. Den krævede varme tilføres af gasfasebifenyldampen, der indføres i rørvarmeveksleren i rørets øvre del. Polymeren forbliver i trykrøret i 4 timer og indgår derefter i postpolymerisatoren. Viskositeten af materialet kan nå ca. 1,7 pa6 50 gf. Dekompressionstrinnet udfører primært polykondensation og ligevægtsreaktioner pa6 50 gf. Da den endelige grad af polymeren er relateret til mængden af vand i systemet, skal mængden af vand i systemet sænkes for at forøge molekylvægten. Derfor placeres pa6 50 gf en filmformator på den øvre del af det reducerede trykrør og opvarmes med gasformigt biphenyl for at fjerne så meget fugt som muligt fra systemet pa6 50 gf. Da polykondensationen er en eksoterm reaktion, absorberes varme af den flydende bifenyl i den nedre midterdel af røret og en række rørvarmevekslere er tilvejebragt for at sænke polymerens temperatur til den temperatur, der kræves til polykondensationsprocessen, så snart som muligt pa6 50 gf.

pa6 50 gf show

pa 6 gf 30.jpg

pa6 50 gf egenskaber

各种 玻纤 .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 50 gf glasfiber nylon 6 polyamid lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 50 gf glasfiber nylon 6 polyamid, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like