Pa6 Gf 20 Fr Engineering Plastics

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf 20 fr
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf 20 fr

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf 20 fr Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa6 gf 20 fr sort er en 20% glasfiberforstærket, varmestabiliseret polyamid 6 med god overflade og dimensionel stabilitet

Typiske applikationer

Optiske motordæksler i bilindustrien

Behandler oplysninger

De anførte værdier er anbefalinger. Højere værdier skal bruges til højere glasbelastning. Vi anbefaler kun fugtning eller tørretumblere. Omfattende tørring kan forårsage påfyldningsproblemer og overfladefejl.

pa6 gf 20 fr er mindre tyktflydende og har derfor god fluiditet. Denne egenskab kan bruges til at bearbejde meget tynde komponenter. Dets viskositet er følsom over for temperaturændringer. Krympningen af ren PA6 er mellem 1% og 2%. pa6 gf 20 fr kan reducere svindet til 0,2% ~ 1%. Krympningsforholdet er stort i strømningsretningen og i retningen vinkelret på strømningsretningen. PA66 er resistent over for mange opløsningsmidler, men svag over for syrer og andre kloreringsmidler.

Nylon 6-66, også omtalt som pa6 gf 20 fr, PA66, polyamidharpiks, er en type nylon. Nylon findes i mange typer, de to mest almindelige for tekstil- og plastindustrien er: nylon 6 pa6 gf 20 fr og nylon 6,6.
Nylon 6,6 har et smeltepunkt på 265 ° C, højt for en syntetisk fiber 'dette faktum gør det modstandsdygtigt over for varme og friktion og gør det muligt for den at modstå varmeindstilling for vending af drejning. Dens lange molekylkæde resulterer i flere steder for brintbindinger, hvilket skaber kemiske "fjedre", hvilket gør det meget elastisk; pa6 gf 20 fr har en tæt struktur med små, jævnt fordrevne porer. Dette betyder, at nylon 6,6 er vanskelig at farve, men når den først er farvet, har den enestående farvefasthed og er mindre modtagelig for at falme fra sollys og ozon og for gulning af nitrogenoxid.


Virksomhedsoplysninger

pa6 gf 20 fr Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gf 20 fr

pa6 gf 20 fr Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 gf 20 fr Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 gf 20 fr Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 gf 20 fr Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 gf 20 fr Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf 20 fr engineering plast fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf 20 fr engineering plast, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like