Pa6 genbrugspellets 30% glasfiberfyldt nylon

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 genbrugspiller
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 genbrugspellets

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 recycled pellets Beskrivelse

fjerde trin vedtager dobbeltskrue post-polykondensation og viskositetsøkende stigende viskositet af polymer og kræver et vakuumsystem og oxygen dehydrering, tørrings- og rensningsindretninger. I dette er tiden så 6-7 timer, og ledningen kan spindes direkte, men udstyret er kompliceret. BASF i Tyskland har forbedret dette. tiden kan forkortes til 4-5 timer, og viskositeten af polymeren kan forøges med en tredjedel. Konstruktionsomkostninger og produktionsomkostninger er imidlertid høje, og vedligeholdelsesperioden er lang (mere udstyr), hvilket påvirker fremme ansøgning. 2 intern struktur af pa6-genbrugspulver virksomhedens rør 2.1 Schweiz Inventa Inventa har gennemført en langsigtet forskning i produktionsteknologi og udstyr af pa6 recycled pellets, som har visse egenskaber. rørets eneste kapacitet er blevet øget til 100t / d, og økonomiske fordele er meget indlysende. Ifølge reaktionsegenskaber har firmaet designet tre store rør. type A er et atmosfærisk trykrør. produktionskapaciteten i tør sektion er 32 t / d, tiden er 15-16 h, og skivernes relative viskositet kan justeres fra 2,4 til 2,9. Det bruges til produktion af civilsilke (POY, FDY), industrielt garn, ledning (forstærkningsfase efter kondensering) og film og plast. Funktioner: Forvarmer kan øge temperaturen af materiale i VK-rør. pa6 recycled pellets øvre rør er udstyret med en omrører og to sæt af varmeapparater for at accelerere hydrolyse af monomer og gøre temperaturfordeling ensartet. Den nederste del er udstyret med en varmeveksler, som kan fjerne reaktionsvarme og reducere temperaturen ved hvilken reaktion når ligevægt, hvilket reducerer indholdet af monomerer og oligomerer i smelte. En statisk blander er anbragt på den nedre varmeveksler af pa6-genanvendt pelletsrør for at opnå radial strømningshastighed og temperaturfordeling af smelteformet uniform i rør. Type B er et højtrykspolymerrør med en produktionskapacitet på 30t / d, en pa6-genbrugspelletstid på 15-16h og en skæreviskositet på 2,4-3,4.

pa6 recycled pellets show

pa 6 gf 30.jpg

pa6 genbrugspellets egenskaber

pa6 recycled pellets

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros de højkvalitets pa6 genbrugspellets 30% glasfiberfyldt nylon fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 recycled pellets 30% glasfiber fyldt nylon, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like