Pbt Virgin plast råmateriale til mekaniske dele

PBT Natural er et specielt glasfiberforstærket produkt. PBT-fyldt glas har en meget høj stivhed, høj mekanisk styrke, høj krybestyrke og en meget høj dimensionel stabilitet. Det er i stand til at opfylde præcisionskrav til dele med stramme tolerancer.

Produktdetaljer

abs computer pellets abs plastic abs raw materialsPolybutylenterephthalat (PBT) er en termoplastisk konstruktionspolymer, der bruges som isolator i elektro- og elektronikindustrien. Det er en termoplastisk (semi-) krystallinsk polymer og en type polyester. PBT er modstandsdygtig over for opløsningsmidler, krymper meget lidt under formning, er mekanisk stærk, varmebestandig op til 150 ° C (eller 200 ° C med glasfiberarmering) og kan behandles med flammehæmmere for at gøre det uforbrændbart.


Produktshow

6.jpg


Produktegenskaber

PBT FR .png

Virksomhedsoplysninger

abs computer pellets abs plastic abs raw materials

Certificeringer

Certificates.png

Pakkeproces

Package process.jpg

Test af ligestillinger

Testing equitments.jpg

Kundeshow


Customers show.png

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pbt jomfru plastisk råmateriale til mekaniske dele fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt jomfru plastisk råmateriale til mekaniske dele, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide