Tilpasset glasfiber PBT GF30

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri PBT GF30
Fabriks levering

Produktdetaljer

PBT GF30

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PBT GF30 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

PBT GF30 modificeret

PBT GF30 Forstærkning og påfyldningsmodifikation
Glasfiberarmering er den mest omfattende sort med undtagelse af kulfiberarmering. Tilsætningsmængden af den forbedrede type er 10 til 40%, sædvanligvis 30%. Efter armeringen forbedres trækstyrken og varmemodstanden kraftigt, og formkrympningshastigheden sænkes også.

Efter at være blevet forstærket med glasfiber er det let at forårsage defekter i tekstur og glans på produktets overflade. På dette tidspunkt tilsættes mængden af PET-harpiks eller 20% methylmethacrylat / styren-copolymer for at forbedre glansen af produktets overflade.

En anden glasfiberforstærket PBT GF30 er tilbøjelig til fiberorienteringsproblemer, hvilket forårsager vridning og deformation af artiklen. På dette tidspunkt, på basis af tilsætning af glasfiberen, fyldes det uorganiske fyldstof, såsom glimmer, glasmikroperler, talkumspulver, asbestfiber og glasflager yderligere, hvilket forbedrer varpningen af produktet. Generelt bør det samlede indhold af kompositten være mindre end 45%.

PBT GF30 Blending modification
Opløselighedsparameteren for PBT er 10,8, som er lavere end nylon 12,7 til 13,6, polypropylen 15,4 og phenolharpiks 11,5. Det er let at blive blandet med andre polymerer.

PBT / PET
Begge af dem har kompatibilitet, hvilket kan øge varmeforvrængningstemperaturen og elasticitetsmodulet ved høje temperaturer og generelt tilføje 15 til 30% PET-harpiks.

PBT GF30 PBT / PC
PC's molekylvægt er mellem 20.000 og 100.000, og 0,5 ~ 2% aminbaseret polymer tilsættes på samme tid. Effekten er bedre. Der er også butadien-podecopolymerer, EVA, akrylgummi, polyurethanelastik osv., Som kan forbedre sejhed, stivhed og varmebestandighed. Bruges i bilstødere, døre osv.

PBT / ABS
Tilsætningsmængden er 10 til 15%, hvilket forbedrer slagfasthed og varmemodstand og reducerer formkrympning.
Der er også PBT / PE, PBT / EVA, PBT / PC / PU osv.

PBT GF30 Forbedre termisk stabilitet
Tilsætning af 0,01 ~ 10% isocyanat- eller polycarbodiimidforbindelse eller heterocyklisk forbindelse, p-phenylendiamin osv., Kan få den kontinuerlige anvendelse af PBT-produkter til 120 ~ 130 ° C

PBT GF30 Slidmodifikation
Tilsæt 5 ~ 40% polyolefin til PBT, og tilsæt 0,1 ~ 15% molybdendisulfid eller grafit. Polyolefinen inkluderer HDPE, LDPE, PP, EVA, EPM osv. Fyldstoffets partikelstørrelse er bedre på 30 mikron. .


Tilpasset farve

PBT GF30 suppliers color

Virksomhedsoplysninger

PBT GF30 suppliers Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af PBT GF30

PBT GF30 suppliers Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

PBT GF30 suppliers Certificates JULIER

pakningsstrøm

PBT GF30 suppliers Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PBT GF30 suppliers Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

PBT GF30 suppliers Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet tilpasset glasfiber pbt gf30 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tilpasset glasfiber pbt gf30, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like