Pbt Auto Pbt Stof Pbt Fiber Pbt Gf40

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: pbt auto pbt stof pbt fiber pbt gf40

Produktdetaljer

pbt auto pbt stof pbt fiber pbt gf40

57

58

PBT er en af de fem generelle teknikplastik. Da PBT har varmebestandighed, vejrbestandighed, kemisk resistens, gode elektriske egenskaber, lav vandabsorption og god glans, kan det bruges vidt i elektroniske apparater gennem modifikation for at imødekomme kravene i forskellige plastprodukter. , bildele, maskiner, husholdningsartikler og andre felter, brugen er meget bred.

Først forbindelsen
Stikket er en bro mellem signaler. Det er en uundværlig komponent til transmission af elektroniske signaler og strømforbindelser. De fysiske egenskaber og pris på PBT-balance er i overensstemmelse med forbindelsesbehovets behov. PBT blandes normalt med 30% glasfiber som stik. PBT bruges vidt på grund af dets mekaniske egenskaber, opløsningsmiddelbestandighed, formbarhed og lave omkostninger.

For det andet køleviften
Den anden vigtigste anvendelse af PBT er at bruge en kølevifte. Køleventilatoren placeres i maskinen i lang tid for at hjælpe med at sprede varmen. Det kræver varmemodstand, flammehæmning, isolering og mekanisk styrke for plastikegenskaber. PBT tilsætter normalt 30% fiber. Formen påføres som en ydre ramme for en ventilator og en ventilator-spoleakse.

For det tredje spoleaksen
Den tredje anvendelse af PBT er som en spiralaksel i en transformer eller relæ, som generelt er 30% injektion støbt med PBT. De fysiske egenskaber, der kræves til spiralskaftet, inkluderer isolering, varmemodstand, loddemodstand, fluiditet, styrke osv. Egnede materialer er phenolharpiks, PBT, PA6, PET. Fenolharpiks har gode egenskaber, men dets formbarhed er dårligere end PBT. Derfor bruges PBT-harpiks til produkter med lille størrelse og kompliceret form. Selvom PBT-lodde har dårlig varmemodstand, har det øget miljøbeskyttelsesbevidstheden i Europa, Europa og andre lande. Tendensen med at genanvende PBT.

Fjerde bildele
PBT bruges også bredt inden for bilindustrien. Det blandes normalt med pc til dannelse af legeringer til bildele. PC-kofangere bruges ofte til PC / PBT. Derudover kan PBT også bruges til vinduesmotorhus, lokomotoriske motordele og transmissionskasser til biler.

56


55

pbt hele vejen

pbt gf20


pbt gf33

24

pbt gf30 fr

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pbt auto pbt stof pbt fiber pbt gf40 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt auto pbt stof pbt fiber pbt gf40, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like