Pbt Gf20 glasfiberfyldt PBT-materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pbt gf20
Fabriks levering

Produktdetaljer

pbt gf20

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pbt gf20 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

1. pbt gf20 har fremragende mekaniske egenskaber, høj mekanisk styrke, træthedsmodstand og dimensionel stabilitet. Krybben er også lille, og disse egenskaber ændres sjældent under høje temperaturforhold.

2. pbt gf20 har den energi, der forbruges i produktionen af PBT, er den laveste teknikplast, hvilket er af stor betydning i tilfælde af energimangel på verdensplan.

3. pbt gf20 har fremragende aldringsmodstand mod varme, det forbedrede UL-temperaturindeks når 120 til 140 ° C, og den langvarige aldring udendørs er også god.

4. pbt gf20 har god opløsningsmiddelbestandighed, ingen spænding revner.

5. pbt gf20 er let at flammehæmmende, op til UL94V-0-kvalitet. På grund af sin gode affinitet med flammehæmmer er det let at udvikle reaktiv eller additiv flammehæmmende kvalitet. Flammehæmmende produkter er vidt brugt i den elektroniske og elektriske industri.

6. pbt gf20 er let at nedbryde i vand under høj temperatur og høj luftfugtighed, og der skal udvises forsigtighed.

7. Fremragende elektriske egenskaber, højvolumenresistivitet og dielektrisk styrke, fremragende lysbue-modstand, minimal hygroskopicitet og stabile elektriske egenskaber i våde og høje temperaturer. Det er et ideelt materiale til fremstilling af elektroniske og elektriske dele.

8. Let støbning og sekundær behandling, let at bruge almindeligt udstyr til sprøjtestøbning eller ekstrudering. På grund af den hurtige krystallisationshastighed og gode fluiditet er formtemperaturen også lavere end andre tekniske materialer. Det tager kun få sekunder at behandle tyndvæggede dele og 40-60 sekunder for store dele.


Tilpasset farve

pbt gf20 suppliers color

Virksomhedsoplysninger

pbt gf20 suppliers Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pbt gf20

pbt gf20 suppliers Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pbt gf20 suppliers Certificates JULIER

pakningsstrøm

pbt gf20 suppliers Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pbt gf20 suppliers Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pbt gf20 suppliers Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pbt gf20 glasfiberfyldt pbt materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt gf20 glasfiberfyldt pbt materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like