Pbt Gf25 Fiberglasforstærket PBT-materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pbt gf25
Fabriks levering

Produktdetaljer

pbt gf25

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pbt gf25 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pbt gf25 hører til polyesterserier. Det er en slags krystallinsk termoplastisk plast, syntetiseret fra dimethylterphthalat (DMT) og 1,4-butandiol (1,4-butandiol). På grund af væksten i - CH2 - kæden af PBT-harpiks, er molekylkæden let at bøje, så glasoverførselstemperaturen er lavere end PET, og hærdningshastigheden er hurtigere. Densiteten er mellem 1,31-1,55, smeltepunktet er 224-230 C, og den langvarige driftstemperatur er over 120 ° C.
pbt gf25 udviklingshistorie
Polybutylenterephthalat (pbt gf25) er en krystallinsk polymer med høj molekylvægt med fremragende balance mellem fysisk og processerbarhed. På grund af den hurtige krystallisation af materialer er formningscyklustiden kort, og formningstemperaturen kan være lavere end mange tekniske plastmaterialer.
pbt gf25 blev først udviklet af den tyske videnskabsmand P. Schlack i 1942. Derefter gennemførte Celanese Company (nu Ticona) i USA industriel udvikling og blev opført under navnet Celanex. I 1970 blev 30% glasfiberarmeret plast markedsført. Navnet på pbt gf25 var X-917 og skiftede derefter til CELANEX. I 1971 introducerede Eastman Company produktet med glasfiberforstærket og ikke-forstærket, kaldet Tenite (PTMT); samme år udviklede GE Company også lignende produkter med tre sorter af ikke-forstærket, ikke-forstærket og selvslukkende. Efterfølgende har verdenskendte producenter og andre virksomheder sat sig i produktionsrækker. Der er mere end tredive producenter i verden.
pbt gf25 er den nyeste industrialiserede og hurtigst udviklende række af generel teknikplast. Hovedårsagen er, at den har fremragende omfattende ydelse, god formbarhed og fremragende ydelse. Produktionsteknologien for PBT er stort set den samme som hos PET. Produktionsprocessen er moden, produktionen er praktisk, og investeringsomkostningerne er lave.


Tilpasset farve

pbt gf25 suppliers color

Virksomhedsoplysninger

pbt gf25 suppliers Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pbt gf25

pbt gf25 suppliers Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pbt gf25 suppliers Certificates JULIER

pakningsstrøm

pbt gf25 suppliers Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pbt gf25 suppliers Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pbt gf25 suppliers Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pbt gf25 fiberglasforstærket pbt materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt gf25 fiberglasforstærket pbt-materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like