Pbt Gf30 Fr til elektrisk stik

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pbt gf30 fr
Fabriks levering

Produktdetaljer

pbt gf30 fr

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pbt gf30 fr Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Vores pbt gf30 fr kan bruges til elektriske stik. Et stik er en koblingsenhed, der forbinder elektriske klemmer til at danne et elektrisk kredsløb. Forbindelser mellem ledninger, kabler, trykte kredsløbskort og elektroniske komponenter muliggøres ved hjælp af stik. Hos TE Connectivity (TE) designer og fremstiller vi en portefølje af stik, der pålideligt transmitterer data, strøm og signaler i de mest krævende miljøer og i de mest ekstreme tilfælde. Vores pbt gf30 fr- fremstillede stik leverer højere ydelse og reducerer applikationsstørrelse og strømforbrug. Vores lyd- og videostik giver forbedret pladebeholdelse og EMI-afskærmning. Vores pbt gf30 fr- fremstillede bilforbindelser kan modstå barske vej- og off-motorvejforhold. Vores kortkantstik og stikkontakter understøtter nuværende generation SDRAM og DDR hukommelse, nye DDR2, DDR3 og DDR4 og FBDIMM generation moduler. Vores pbt gf30 fr- fremstillede LUMAWISE LED base giver snap-in LED fastholdelse til lodning; det bruger plug-in-kabelforbindelser til at afslutte terminering af faste, smeltede og strandede ledninger uden værktøj. I vores portefølje af stik, der er lavet af pbt gf30 fr , tilbyder vi kraftfulde løsninger til forbedring af forbindelse mellem kritiske systemer.


Tilpasset farve

pbt gf30 fr suppliers color

Virksomhedsoplysninger

pbt gf30 fr suppliers Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pbt gf30 fr

pbt gf30 fr suppliers Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pbt gf30 fr suppliers Certificates JULIER

pakningsstrøm

pbt gf30 fr suppliers Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pbt gf30 fr suppliers Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pbt gf30 fr suppliers Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pbt gf30 fr til elektrisk stik fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt gf30 fr til elektrisk stik, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like