Pbt-gf30 Pbt Plastic Pbt Alkoholtest

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pbt-gf30 pbt plastisk pbt-alkoholtest

Produktdetaljer

pbt-gf30 pbt plast pbt alkohol tes

57

58

PBT + 30% GF (B4406G6) materiale svigter under elektrisk aldring under svære forhold, og der er ikke noget nyt materiale eller ændring af dette materiale for at øge aldringsydelsen.


1.PBT GF30-materiale - Ultraur PBT er blevet et almindeligt anvendt materiale til elektroniske apparater til biler på grund af dets høje temperaturbestandighed, kemiske modstand, dimensionstabilitet og termisk deformationsmodstand og dets anvendelse i motorrummet. Mere omfattende.


2. Skift om muligt til PA66 + 30% GF-materiale. Krympningshastigheden for disse to materialer er ens, formen behøver ikke at åbnes igen, og størrelsen på det producerede produkt er den samme som for PBT + 30% GF. Vi har ændret materialet for at imødekomme kundens krav til læktsporingstest, og testen er bestået. Det er.

56


55

pbt all the way

apbt24

pbt gf30 fr

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pbt-gf30 pbt plast pbt alkohol test lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt-gf30 pbt plast pbt alkohol test, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like