Pbt materiale elektrisk stik Gf15

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pbt plastmateriale plastpris

Produktdetaljer

Pbt Materiale elektrisk stik gf15

免费样品图片

58

PBT Spec

De fleste PBT-harpikser bruges som blandingsmaterialer. Efter modificering med forskellige additiver har blandingerne med andre harpikser god varmemodstand, flammehæmmelse, elektrisk isolering og behandlingsegenskaber.


Udbredt brugt i elektriske apparater, biler, flyproduktion, kommunikation, husholdningsapparater, transport og andre industrier. For eksempel er PBT modificeret af glasfiber og kan bruges til at fremstille elektroniske dele, der kræver høj dimensionel stabilitet under høj temperatur i lang tid.


PBT har en høj nedbrydningsspænding og er velegnet til fremstilling af højspændingsbestandige dele. På grund af sin gode fluiditet i smeltetilstanden er den velegnet til injektionsbearbejdning af elektriske dele med komplicerede strukturer, såsom integrerede kredsløbsstikkontakter, printkort, computertastaturer, elektriske kontakter, sikringer, temperaturkontakter, beskyttere osv. Kofanger, karburator, tændrør, brændstofforsyningssystem dele, tænder osv.


Inden for kommunikation er PBT meget brugt i integrationsmodulet, ledningskort, elektrisk værktøj og så videre i programstyret telefon.
56


55

pbt plastic materialpbt gfpolybutylene adipate terephthalate24

PBT物性表

22

G_AC4XFE)YB[@7FQG9){E[7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pbt materiale elektrisk stik gf15 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt materiale elektrisk stik gf15, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like