PBT-ekstrudering af materiale til tandbørstehår

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit PBT-materiale
Fabriks levering

Produktdetaljer

PBT-materiale

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PBT-materiale Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

PBT-materiale Begrænsning

Påvirkes af kogende vand
Når det høje temperatur på varmt vand nedsænkes i lang tid, vil makromolekylerne hydrolyseres, hvilket resulterer i et fald i den relative molekylkvalitet og et fald i graden af polymerisation og styrke, så man skal være forsigtig, når man bruger dem. Hvis det er i varmt vand under 60 ° C, kan det bruges kontinuerligt i lang tid.

En del af opløsningsmidlet eroderer PBT-materialeDet vil være hævet af aromatiske kulbrinter, eddikesyre, ethylacetat; stærk syre, stærk hydrazin og phenol kan sprænge PBT.

Vejrbestandighed
PBT-materiale har god aldringsbestandighed, og bøjningsstyrken kan holdes på 50% af den oprindelige værdi efter ældning ved 40 ° C i 40.000 timer (ca. 4 år og 7 måneder).

PBT-materiale udendørs eksponering i 1 års ændring af udseende
Resultater af langtids aldring og aldringstest ved høje temperaturer viser, at PBT-materiale har bedre foto-aldringsbestandighed end PA og POM.

PBT-materiale er en serie af polyester (polyester), en krystallinsk termoplastisk plastik opnået ved polymerisering af dimethylterphthalat (DMT) og 1,4-butandiol (1,4-butandiol). Da PBT-harpiksen -CH2-kæden vokser, afbøjes molekylkæden let, så glasovergangstemperaturen er lavere end PET, og hærdningshastigheden er hurtig. Densiteten er mellem 1,31-1,55, smeltepunktet er 224-230 ° C, og den langvarige brugstemperatur kan nå over 120 ° C.


Tilpasset farve

PBT material color

Virksomhedsoplysninger

PBT material Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af PBT-materiale

PBT material Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

PBT material Certificates JULIER

pakningsstrøm

PBT material Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PBT material Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

PBT material Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af ekstrem kvalitet af pbt-materiale til tandbørstehår fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt-materiale ekstrudering til tandbørstehår, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like