Pbt plastmateriale plastpris

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pbt plastmateriale plastpris

Produktdetaljer

pbt plastmateriale plastpris

57

58

10% 20%

brug:
1. Elektroniske apparater: ingen sikringsafbrydere, elektromagnetiske afbrydere, vendetransformatorer, apparathåndtag, stik, huse osv .;

2, bilen: dørhåndtag, kofanger, dækning af fordelingsplade, skærm, trådskærm, hjulafdækning osv .;

3, industrielle dele: OA ventilator, tastatur, fiskeredskaber, dele, lampeskærm osv.

Funktioner: PBT er mælkehvid, gennemsigtig til uigennemsigtig, krystallinsk termoplastisk polyester. Det har høj varmemodstand, sejhed, træthedemodstand, selvsmøring, lav friktionskoefficient, lav vejrbestandighed, lav vandabsorption, kun 0,1%, og opretholder forskellige fysiske egenskaber (inklusive elektriske egenskaber) og elektrisk isolering i et fugtigt miljø. Det dielektriske tab er imidlertid stort. Varmebestandigt vand, alkalier, syrer, olier, men modtagelige for angreb af halogenerede kulbrinter, dårlig hydrolysemodstand, hurtig krystallisation ved lave temperaturer, god formbarhed. PBT har en hurtig krystallisationshastighed. Den mest egnede behandlingsmetode er sprøjtestøbning. Andre metoder inkluderer ekstrudering, blæsestøbning, belægning og forskellige sekundære processer. For-tørring er påkrævet inden støbning, og fugtighedsindholdet skal reduceres til 0,02%.
PBT (forbedret, modificeret PBT) bruges hovedsageligt i bilindustrien, elektroniske apparater, industrielle maskiner og polymerlegeringer, blandingsindustrier. F.eks. Som distributør i en bil, en kropsdel, en tændspole-spole, et isolerende dæksel, en udstødningssystemkomponent, en motorcykel-tænder, en afbøjningsspole af et tv-apparat i en elektronisk og elektrisk industri, et billedrør og et potentiometerbeslag, med lydudgang Transformatorramme, adapterramme, koblingsstik, elektrisk ventilator, køleskab, vaskemaskins motorafdækning, bøsning.

56


55

pbt plastic materialpbt gfpolybutylene adipate terephthalate24

pbt gf30 fr

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pbt plastmateriale plastpris lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt plastmateriale plastpris, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like